Úvodní stránka
TolkienCon 2024 >>
Články, zprávy (567)
Nejnovější fotografie
Vaše recenze (485)
Základní informace
Obsazení - herci
Archiv fotografií
Ukázky a další videa
Místa ve filmu
Hudba
Poradna (50)
Výuka elfštiny
Něco ke stažení
Temné zvěsti
Diskusní fórum
Názory, úvahy
Komentáře k filmu
Adresář LOTRů (622)
Bannery webu
WebRing
Odkazy

Kdo jsem já ...
Fantasy novinky
Bazar knih Tip!
Autoři a díla
Povídky,recenze
Fantasy galerie
Fantasy odkazník
On-line chat
Testy a ankety
Filmy a seriály
Hudba
Počítačové hry
Download

Do oblíbených
WAP verze (info)
Výchozí stránka

Kontaktní mail:
Cerovsky@jcsoft.cz

Zde může být
VAŠE reklama !


Filmy online
CSFD.SK
Trailerzone
Morrowind
Kinofil
ScifiWorld
Srdce Erinelu
warcraft.bonusweb.cz
Další weby...

Stránky si právě
prohlíží 1897 lidí

Celkem návštěvníků
14788541

English version here

Nejen o víně vážně i nevážně...


[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

Belcarnen
25.10. 2002
Co bude úvodní částí Dvou Věží?; Peter Jackson se objeví ve Dvou Věžích; Kdy bude rozšířené DVD?; WB budou vysílat scény ze Dvou Věží; Pán Prstenů na PS2 od Vivendi/Universal - jak to dopadlo?Verze pro tisk
Co bude úvodní částí Dvou Věží?
Mnoho lidí naprosto uchvátil "prolog" ve Společenstvu Prstenu. Ať již fantastickým proslovem Cate `Galadriel` Blanchett či bitevní sekvencí na úpatí Hory Osudu. Ale jak budou začínat Dvě Věže? Je téměř jisté, že hlas Galadriel nahradí pro tentokrát Ian McKellen jako Gandalf Bílý. Ovšem jaké scény bude komentovat? V posledním čísle časopisu scr(i)pt, který je určen především scénáristům, najdeme rozhovor s Fren Walsh a Phillipou Boyens. Rozhovor je rozhodně velice zajímavým pro lidi z branže, ale velice skoupý co se týče vyzrazování informací ze Dvou Věží.
Časopis se tázal, zda bude v úvodu Dvou Věží něco, co rekapituluje děj Společenstva, nebo budeme vrženi rovnou do děje nového filmu.
Phillipa Boyens odpověděla: "Skoro bych řekla, že půjde o pořádný skok - opravdu drtivě vás to ponoří do děje. Nezapomeňte se předem nadechnout. Je to taková slovní hříčka. Pochopíte, až uvidíte. Ale je to jeden z nejúžasnějších úvodů vůbec - skutečný Peter Jackson."

Co si myslíte? O jaké scéně to asi Phillipa mluvila? Nejen můj tip je pád Gandalfa a Balroga do hlubin Morie a jejich ohnivý souboj zakončený ponořením do podzemního jezera ...


Peter Jackson se objeví ve Dvou Věžích
Jednou z úchylek Petera Jacksona, která je vlastní i mnoha dalším režisérům, je prosazení své osoby vždy do některé ze scén v právě točeném filmu. Peterovo cameo se samozřejmě objevilo i ve Společenstvu, kde nikdo z vás jistě nepřehlédl krkajícího opilce s mrkví v ruce při vstupu do Hůrky. V jednom z posledních rozhovorů PJ nepřímo potvrdil, že i ve Dvou Věžích zachová tradici a někde se tam mihne. Můžeme jen tipovat, jaká postava to bude tentokrát. Ani bych se nedivil, kdyby řídil Olifanta :o)


Detail říhajícího opilce Petera Jacksona


Kdy bude rozšířené DVD?
Rozšířená (4 DVD) verze Společenstva vyjde až v lednu 2003. Rozhodlo o tom na úterní schůzi vedení Warner Home Video (zatím ale ještě nebyla vydána oficiální tisková zpráva). Důvodem je to, že chtějí prodat do Vánoc co nejvíce kopií té původní verze. Jistě potěšující zpráva, že? Jedinou možností je zakoupit toto DVD například v Anglii (nejprve si ověřit, zda obsahuje české titulky).


WB budou vysílat scény ze Dvou Věží
4. prosince, 8 hodin večer ... všichni ti, co chystají příslušnou televizní stanici, budou mít možnost vidět hodinový dokument o Dvou Věžích. Rozhovory, informace o natáčení a hlavně několik exkluzivních a do té doby neviděných scén. Půjde o něco podobného, co loni vysílala ke Společenstvu televize FOX (ta pustila např. docela dlouhou nepřerušovanou scénu z Morie), jen podstatně delší. WB slibuje mimo jiné další pohled na bitevní scény. Doufejme, že všechno nové se rychle objeví ve slušné kvalitě na Internetu.


Pán Prstenů na PS2 od Vivendi/Universal - jak to dopadlo?
Tato napjatě očekávaná akční adventura viděná z pohledu třetí osoby (stejně jako třeba Tomb Raider) měla být konkurencí hry od Electronic Arts. Narozdíl od svého konkurenta slibovala, že díky licenci na knižní a ne filmový příběh bude obsahovat i postavy a místa, která se ve filmu vůbec nevyskytují (Tom Bombadil atp.). A jak to nakonec vše dopadlo? Celou recenzi v angličtině najdete ZDE.

Opravdu to vypadalo, že výrobce se bude snažit do hry co nejvíce přenést ducha Tolkienova díla. Však zde také bylo možné vidět sérii návrhů scén a postav do hry, na kterých je hodně poznat nadšení autorů. Jenže výsledek je poměrně zklamáním ...

+    výborné intro a úvodní scény
pozornost věnována často i takovým detailům, jako je nalezení Gandalfových značek na Větrově
je to "Pán Prstenů" ... a to je tak všechno

- spousta technických nedostatků (dlouhá načítání, výpadky hudby, ...)
chyby herního enginu (kamera ztrácející pohled na postavy, ...)
Prostředí jsou opravdu hezká, nádherně texturovaná, ale velmi často úplně zbytečně rozsáhlá
na jednu stranu zaměřuje hra pozornost na ty nejmenší detaily, ale na druhou vynechává extrémně důležité věci (žádné předávání darů, žádné Zrcadlo Galadriel, setkání Gandalfa se Sarumanem také chybí)
brutální změny proti ději typu "Nazgůl na své létající potvoře unese z Anduiny Sama Křepelku a hra končí tím, že jej Aragorn zachraňuje".
postavy nezískavají zkušenosti, nijak se nezlepšují; pouze jedna herní obtížnost; žádné skryté bonusy a tajná místa => prakticky nemá cenu hrát to podruhé
i s prolezením všech rozsáhlých lokací je hra dost krátká (autor recenze ji dohrál za 15 hodin)

Závěrečné hodnocení (10 - nejlepší, 1 - nejhorší):
Celková kvalita: 4
Zvuk: 5
Hudba: 3
Ovládání: 3
Opakovaná hratelnost: 2

Kompletní recenzi na tuto hru pro PC najdete na BonusWebu.
Přečteno celkem 19321x, verze pro tisk

Další článek - Další příděl informací o bonusech na rozšířeném DVD - detailní popis toho, co najdete na napjatě očekavaném vydání Společenstva Prstenu. Od popisu bonusů až po postup, jak získat skryté ukázky (doplněno 26.10.)

Předchozí článek - Peter Jackson o Helmově Žlebu a vrrcích; Další kolo zápasu mezi Harry Potterem a Pánem Prstenů; Čtvrtá kapitola TORN Digital - Viggo Mortensen; Rozšířené Společenstvo pojede i v kinech; Howard Shore získal cenu za Společenstvo

[ Všechny články ]  [ Nejoblíbenější články ]  [ Komentovat tento článek ]




Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 30.10. 2002 21:24:20
Ano ... je to dost hrozné. Každopádně sledujte ten článek přímo o přesunu vydání s anketou od Genreho, budu ho postupně doplňovat o aktuální informace. Naděje ještě stále je ...
Soma, poidáno 30.10. 2002 15:24:54
Ano, JE to smutny. Jakobysme zili na nejakym zahrabanym socialistickym dvorku...nejen ze mame premieru TTT v lednu (jen v Rusku ji maji pozdeji).JE mi to moc lito, ta bezmoc...a smutek, ach jo.
Angrandir, poidáno 30.10. 2002 9:26:37
Řekl bych že všude v UK mají jenom anglické titulky (osobně mám rád anglické filmy s anglickými titulky, ale co s diskem, který skoro nikomu nemůžu ukázat). (Seznam filmů s CZ titulky jsem našel na http://www.blackstar.co.uk/video/dvdsubtitle/Czech - LOTR nic, zřejmě podobná myšlenka napadla distributora dřív než fanoušky.) Možná se snaží dosáhnout toho, aby si co nejvíc lidí koupilo obě verze, ale doufám že se takových najde co nejmíň.
Maggo, poidáno 29.10. 2002 16:14:25
Tak co jsem dnes dostal informace mailem z FilmCity, tak Bonusova CD jsou jednotna pro cely region, ale filmova CD se lisuji pro kazdou zemi zvlast, takze v Britanii asi nebude ceska titulk. verze k sehnani :-(

Jinak si myslim, ze WBV tim vubec neziskaji, akorat mensi zisky, protoze kdo chce 4DVD a sam si ji koupi, pocka si do ledna, kdo na to nema a ma to dostat k Vanocum, dostane 2DVD, ale 4DVD uz mu nikdo samozrejme nekoupi, takze WBV bude mit "jen" zisk z 2DVD. A je hodne lidi, co maji doma verzi z Internetu a nemusi nutne mit 2DVD verzi a klidne si pockaji na 4DVD (pokud si ji opet drive nestahnou z internetu a nedoplni si titulky sami).

(v)Eru, poidáno 29.10. 2002 11:44:51
Úvod TTT jakožto souboj Gandalfa s Balrogem by asi způsobil, že bych okamžitě zapoměla na ten zanedbatelný rok co uplynul od FOTRa... Tešim se - STRAŠNĚ!!!

Šárka, poidáno 29.10. 2002 9:36:49
Tak to mě teda pěkně nakrkli.Už jsem měla naplánováno,že koupím rozšířenou verzi tátovi k Vánocům. Takže to vypadá, že u nás proběhnou díky Warner Home Video až v lednu. Vřelé díky.
Elmérien, poidáno 28.10. 2002 13:50:01
Připojuju se taky, tohle je fakt vrchol hrabivosti
MEGAJOHN, poidáno 28.10. 2002 13:09:37
Pokud to objednate,zamlouvam si to takee :-)
Genre, poidáno 26.10. 2002 22:08:59
to Belcarnen> To s tym Anglickom je velmi dobry napad.Skus zohnat informacie o ceskej titulkovej jazykovej podpore, ja tiez skusim svoje zdroje. Ak to bude pravda,ze titulky tam budu, tak som za aby sme si toto 4DVD objednali z Angl;icka viaceri.Kedze ja nema pravoplatnu medzinarodnu platobnu kartu,tak by som rad potom porpsil neikoho ineho,ktory by objdenal jeden kus aj pre mna.Som sice zo Slovenska,ale bol by som ochotny sa po 4DVD verziu dostavit na lubovolne miesto do Ciech...vsak to by snme sa potom dohodli, teraz je najdolezitejsie zistit, ci to v Anglicku bude s ceskymi titulkami alebo nie...idem zistovat, ak budem mat dalsie info, tak dam vediet...Tak zatim
Lucka, poidáno 26.10. 2002 20:47:33
Čeřovský-taky bych byla pro,dobrej nápad.
Eówyn°, poidáno 26.10. 2002 18:43:49
Čeřovský-celkem dobrý nápad.
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 26.10. 2002 16:55:48
A co si takhle ověřit, zda to mají v Británii s CZ titulky, a nechat si to přivést hromadně odtamtud? Cena asi 40 dolarů, ve víc kopiích možná i levněji. Ať se tady třeba zalknou a věší si neprodané disky doma na zeď ...
Míšánek, poidáno 26.10. 2002 16:35:37
Až budou ti zkurvysyni od Warnerů řvát, že si lidi stahujou prodloužené Společenstvo z netu a že to je pirátství, tak ať vědí, že to je právě kvůli nim!!!
Lucille, poidáno 26.10. 2002 11:14:11
Sakra, to je hrozny... Vypada to, ze driv uvidime Dve Veze nez rozsirene Spolecenstvo na DVD ( v mem pripade VHS ):o((((((. JAK nam to muzou udelat, warneraci nenazrani?!?!
Jafa, poidáno 26.10. 2002 8:58:38
Prave hraju LOTR:FOTR od Vivendi na PC a myslim oproti PS2 verzi je mnohem kvalitnejsi.Pro fandu jako ja je to opravdu zazitek a tech par chybek rad prehlednu.No reknete, nechteli byste na vlastni kuzi prodat Dno pytle, potkat Toma Bombadila nebo osvobodit pratele z Mohylovych vrchu?Vrele doporucuji!
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 25.10. 2002 23:18:11
Genre: už jsem psal WHV. Snad konečně vydají oficiální stanovisko, tohle stále není potvrzeno. Ale jak říkám, ten zdroj ještě nikdy nezklamal :-/ Je mi líto, že se náš distributor chová takhle. V zemích, jako je Norsko, se chovají trochu jinak. Jasně, je to taky marketingová kampaň, ale fanouškům staví malé "hobití město", aby pro ně bylo snazší těch 14 dní čekání na předprodej lístků (fakt už jsou někteří ve "frontě", na premiéru jich budou mít totiž jen 500) ...
Genre, poidáno 25.10. 2002 22:35:02
Rad by som sa vratil k svojmu prvemu komentaru. Chcem este raz povedat, ze naozaj spm typ cloveka,ktory sa malokedy nahneva a vobec nemam sklony knadavaniu. Preto by som sa chcel ospravedlnit setkym citatelom, ktorym sa moja rakcia a slova nvnej uvedene zdali ako hrube a vulgarne.Ale v tej chvili som si nemohol pomoct,proste ma pochytal absolutna zlost nad praktikami Warnerov a nemohucnost s tym nieco urobit. Tento pocit bol este navyse umocneny faktom,ktory sa ma velmi dotyka. Ide totiz o to,ze mam velmi dobreho kamarata, s ktorym sa uz kamaratim od detstva.Obidvaja sme uz od 3.triedy na Zakladnej skole vekymi fanusikmi Pana Prstenov.Preto sme sa obidvaja aj velmi tesili,ked sme sa dozvedeli ze nas oblubeny reziser chysta natacania PP.Samozrejme sme nemohli chybat na premiere v Brne 10.1.2002 (sme z Bratislavy a kedze u nas na Slovensku mal film premieru az 24.1.2002 tak sme nevahali a isli na premieru do Brna).Ako vacsina z fanusikov aj my sme mali moznost vidiet PP na 2CD tzv. screenerovej verzii dva dni po americkej premiere t.j. 21.12.2002. Neurobili sme tak a poctivo sme cakali na premieru v kine,pretoze sme verili tomu,ze si to taketo umelecke dielo ako PP urcite je, zasluzi a navyse sme to brali ako urcitu formu podakovania distributerovi za to, ze film uviedol do kin.Takze uz tu sme sa k Warnerom zachovali ako velky fanusikovia PP nanajvys profesionalne. To je ale nic proti tomu,ze par tyzdnov potom mojmu kamarataovi nasli nador. V tychto dnoch po niekolkych chemoterapiach lekari konstatuju ze nema velke sance zit viac ako nejake 2-3mesiace.Tento noj kamarat vie,ze s najvacsou pravdepodobnostou uz nikdy neuvidi Dve veze ani Navrat krala..dva vysnene filmy,ktore byu rozhodne chcel vidiet.Tak ho aspon velmi potesila sprava o 4DVD verzii PP:SP, ktora "mala" vyjst 12.11.2002. Kvoli tomuto filmu a nemu som si vlasnte kupil domace kino,pretoze som mu chcel (a priznavam aj sebe) pustit tu rozsirenu verziu v najlepsej moznej kvalite.Lenze teraz je takmer iste,ze ked ta 4DVD verzia vyjde az v januari, tak moj kamarat ju uz asi neuvidi.Vlastne sa mu pravdepodobne nesplni ani jedno z jeho poslednych zelani, pretoze :mudre hlavy: vo vedeni Warneru sa rozhodli...ze kvoli napchatiu si vlasntych vreciek odlozia tuto 4DVD verziu az na neskorsie.Nepisem to teraz preto,aby som vzbudil smutok alebo hnev, to rozhodne nie.Len chcem upozornit Warnerov, aby sa v buducnosti vystrihali podobnych zmien premier, ako to spravili s touto 4DVD verziou dva tyzdne pred jej uvedenim na trh.Pretoze su tu aj ludia, pre ktorych su tie 2 mesiace "hore-dole" velmi rozhodujuce.Viem, ze akekolvek nadavky a emocie uz nic nezmenia na tom, ze 4DVD verzia bude mat u nas (teda v zSR a CR)odlozenu premieru. Ja osobne si pre mojho kamarata objednam tuto verziu zo zahranicia (asi najskor Anglicko) a pevne verim ze tak mozno urobia aj viaceri.Je to totiz jeden zo sposobov ako Warnerom ukazat,ze prvoradi by mali byt pre nich zakaznici (fanusikovia) a nie ich zisky.Pretoze tie im prinasaju samotny fanusikovia. Dakujem za moznost sa vyjadrit. Prajem pekny vikend
Aragorn II., poidáno 25.10. 2002 21:00:42
Sviňéééééééééééééééééééééééééééééééééé

Emer: Ale to se netýká jen DVD ale i VHS verze :-(

Emer Eledhwen, poidáno 25.10. 2002 17:57:59
Ráda bych tu sakrovala s vámi, ale nemám DVD přehrávač.
Salslo, poidáno 25.10. 2002 16:25:24
Genre: Sakra, lip bych to nerekl!
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 25.10. 2002 15:50:08
Ta informace o lednu ještě nebyla potvrzena tiskovou zprávou, ale podle všech dostupných informací je to bohužel pravda ...

Genre: nechtěl jsem se do článku rozepisovat přímo takhle, ale z velké části nemohu než souhlasit ...

Genre, poidáno 25.10. 2002 15:45:32
Vazeni predstavitele Warneru! Dufam, ze tieto riadky budete citat, pretoze Vam chem odkazat ze ste tie najvacsie svine ake si viem len predsatavit (a kedze som clovek odchovany na Jacksonovych prvotinach a "chutovkach", tak Vam mozem povedat, ze ti zombici co su v tych filmoch su proti Vam este mierumilovne bytosti).Absolutne sa na tom 4DVD ukazalo ake ste nenezrate hovada...Vam nejde o zakaznikov (rozumej fanusikov), ale iba o nahrabanie co najviac penazi. Vsade inde v Europe (tusim az na jednu vynumku) bude 4DVD verzia uvadzana v normalnom datume, t.j. 12.11.2002 - ale u nas nie...pretoze par kretenov vo vedeni ako ste vy, jednoducho odmieta vidiet skutocnych fanusikov Pana prstenov a ich 11 mesacne tuzobne ocakavanie 4DVD verzie.Dufam,ze sa tymi peniazmi navyse zadrhnete. Pevne verim,ze vacsina ludi si tuto 4DVD verziu aj tak objedna cez Anglicko (ceske titulky tam budu) a Vam nakoniec z toho nic nekvapne, ale si poriadne narazite tie vase odporne tlste huby. Ja som velmi mierny clovek a malokedy ma nieco dokaze nahnevat. Vam sa to osobne podarilo najviac. Mali by ste si vstupit do svedomia pretoze ste sa zachovali nanajvys neseriozne voci vsetkym fanusikom!!! VELKA HANBA VAM !!!!!
[ Všechny komentáře ]

Diskuze čtenářů na těchto stránkách není provozovatelem serveru nijak moderována a upravována. Provozovatel nemá vliv na obsah jednotlivých příspěvků a nenese za ni zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo kterýkoliv příspěvek smazat, pokud bude odporovat normám slušného chování.
Jméno: E-mail:

Komentář:

Upozorňovat na nové komentáře mailem?
Přepiš heslo   --> 


Informovat o nových komentářích k tomuto článku
E-mail:



V nadpisu V textu V komentářích


Zadejte text pro hledání v eláncích (napo. Gandalf A Balrog, Elijah Wood NEBO Orlando Bloom, Dvi Viže A Faramir A Frodo). Minimální délka hledaného slova jsou toi znaky.

Poslední elánky / novinky

Pozvánka na TolkienCon 2024
Dne 09.11.2023 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 0
Pozvánka na TolkienCon 2023
Dne 8.11.2022 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 6
Pozvánka na TolkienCon 2020
Dne 4.11.2019 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 497
Pozvánka na TolkienCon 2019
Dne 12.11.2018 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 1
Pozvánka na TolkienCon 2018
Dne 8.11.2017 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 507
Pozvánka na TolkienCon 2017
Dne 7.11.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 2
TolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58)
Dne 18.1.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 608
Pozvánka na TolkienCon 2016
Dne 12.11.2015 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 450
Pozvánka na TolkienCon 2015
Dne 9.11.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 489
TolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47)
Dne 23.1.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 134

O čem se psalo před rokem?

 
[ Všechny články / rozšířené hledání ]



Nejen o víně...


27.1. 2009
Pokud o tom náhodou ještě nevíte, tak 28. května bude v Praze zahrána Symfonie Pán prstenů! Detaily najdete a lístky můžete objednávat ZDE

9.4. 2008
Na adrese www.lotrcon.cz najdete pozvánku na letošní LOTRcon ve dnech 27.6 - 29.6 2008, pásma na téma nejen Pán prstenů jako součásti Festivalu Fantazize.

5.3. 2007
Máte radi fantasy a sci-fi? Baví Vás história Slovanov? Ste blázni do mangy a anime? Alebo si chcete len prísť vyskúšať DDR či Sing Star ? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali pozitívne, potom niet lepšej voľby ako navštíviť Slavcon 2007. Pestrý trojdňový program len za 200 Sk v predpredaji a za 250 Sk na mieste. Pre bližsie informácie navštívte stránku www.slavcon.arda.sk, kde sa môžete priamo zaregistrovať. (akci pořádá Spoločenstvo Tolkiena, kon

15.11. 2005
Dne 17.11.2005 od 14h se v sále HAMU uskuteční koncert Pražského Filmového Orchestru (viz. malá recenze). I tentokrát je krom hudby J. Williamse připravena The Lord of the Rings Trilogy Howarda Shorea. Více informací na stránkách PFO

10.1. 2005
Palace Cinemas Slovanský dům mají na programu maraton všech rozšířených verzí Pána prstenů. Bohužel startuje o půlnoci z 18. na 19. ledna (úterý na středu), což při dvanácti hodinách filmu není dvakrát ideální čas. Tohle rozhodně není poslední příležitost, takže se nemusíte snažit zlikvidovat v takto nelidský termín a v klidu můžete počkat. A nebo zajít jen na rozšířený Návrat krále...

... všechny zprávičky

Tipy na pohlednici !


Návrat Krále - 26 fotek



Dvě Veže - 15 fotek



Comics - postupně doplňováno

Nejoblíbenější články


DVD a VHS
Objednejte si Návrat krále se slevou!


Znamení
DVD za 399,- či 499,- Kč



Zasponzorujete provoz tohoto webu? Více zde

Poradna
Gondorský archiv - poradna v otázkách tolkienistických

Byla by pro vás zajímavá projekce všech rozšířených verzí Pána prstenů s nějakou tou přednáškou?
Ano, kdykoliv (kino v Praze)
[ 2565 - 76,11% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Praze)
[ 33 - 0,98% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Praze)
[ 107 - 3,18% ]
Ano, později (kino v Praze)
[ 25 - 0,74% ]
Ano, kdykoliv (kino v Brně)
[ 303 - 8,99% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Brně)
[ 16 - 0,47% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Brně)
[ 17 - 0,5% ]
Ano, později (kino v Brně)
[ 52 - 1,54% ]
Spíše ne
[ 61 - 1,81% ]
Určitě ne
[ 191 - 5,67% ]
... výsledky starších anket

Upozornit na nové články
Více informací zde


Nostalgie - starý design
... články, novinky
... divácké recenze

...::: Film Pán Prstenů - The Lord Of The Rings Movie na webu JCsoft's Fantasy (ISSN 1214-052X):::...
Vytvořil a spravuje pro vás Jan "Belcarnen" Čeřovský
Optimalizováno pro kvalitní prohlížeče a rozlišení 800x600 a vyšší
Chcete spolupracovat na tvorbě stránek? Mít zde svou reklamu? Napište!