Úvodní stránka
TolkienCon 2024 >>
Články, zprávy (567)
Nejnovější fotografie
Vaše recenze (485)
Základní informace
Obsazení - herci
Archiv fotografií
Ukázky a další videa
Místa ve filmu
Hudba
Poradna (50)
Výuka elfštiny
Něco ke stažení
Temné zvěsti
Diskusní fórum
Názory, úvahy
Komentáře k filmu
Adresář LOTRů (622)
Bannery webu
WebRing
Odkazy

Kdo jsem já ...
Fantasy novinky
Bazar knih Tip!
Autoři a díla
Povídky,recenze
Fantasy galerie
Fantasy odkazník
On-line chat
Testy a ankety
Filmy a seriály
Hudba
Počítačové hry
Download

Do oblíbených
WAP verze (info)
Výchozí stránka

Kontaktní mail:
Cerovsky@jcsoft.cz

Zde může být
VAŠE reklama !


Filmy online
CSFD.SK
Trailerzone
Pevnost
2002zy
Stránky o Dračím Doupěti
FantasyGalerie
MusicZone
Další weby...

Stránky si právě
prohlíží 869 lidí

Celkem návštěvníků
14949412

English version here


[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

Láďa
4.6. 2002
Report z Plzeňského srazu tohoto webu jak jej sepsal Láďa ...Verze pro tisk

Report z Plzeňského srazu jak jej sepsal Láďa ...
(pár mých poznámek a pocitů)

Přicházím těsně před 16.hod v pátek do nádražní haly, jediní kdo tam jsou načas, jsou Belcarnen a Ruby, poté doráží Andre, Kahlan a Gwynenbleidd, „Zaklínače“ vidím poprvé, ještě netuším, že se z něj vyklube kolega, co se studia týče. Po zoufalých pokusech dovolat se mobilem, se zjistí, že Kanyapi a Nanthei neuvízly v metru, nýbrž si s námi prostě daly sraz někde jinde. Na Kanyapi jsem se obzvláště těšil, vzhledem k pověsti, která ji předcházela a nezklamal jsem se, jen jsem zjistil, že ačkoliv její příspěvky jsou psány vznešeným elfím stylem, ona sama má blíže k rozvernému hobitovi . Takže nakonec dopadne všechno dobře, dorazí ještě Flycyber a vyrážíme směr Plzeň. Protože se ocitám na sedačce na okraji dění, vystrnadím (jemně pochopitelně) jednoho cizího studenta (resp. nejprve jeho batoh, on odešel sám, až když pochopil, že uprostřed naší skupiny se tu anatomii opravdu nenaučí, soucítil jsem s ním, vím o co jde).
Plzeň - jsme nadšeně přivítáni dvojicí Gail a Garion, na místě je i Desgenais a Alchymistka. Vzhledem k naprosté nefunkčnosti plzeňských automatů na lístky (vyzkoušeli jsme pravda jeden), jede větší část tramvají na černo, což se nadále stane tradicí a už se o lístky ani nepokoušíme (na revizory ale máme celou dobu štěstí, lépe řečeno na jejich nepřítomnost).
Cesta k táboráku se ale zkomplikuje, protože u prvního ohnište je už nějaká partička. Nejprve máme sice přesilu, ale jim dochází posily a my litujeme, že jsme si nevzali meče. Ačkoliv bychom s brněnskou skupinou přesilu opět získali, nakonec se raději přesunujeme ke vzdálenějšímu tábořišti ( byla to lítost co nám zadrželo ruku... ). 
Sotva rozděláme oheň, doráží moravská část webu, ty co ještě neznám z dubna a z Elfconu, poznáván podle fotek a Buzze neomylně podle kloboučku, a začíná pravá zábava u táboráku, s kytarou, opékáním buřtů, pivem, vínem, medovinou. Naše oslavenecká lavice ( Desgenais, Andre, Wulf a já) zpívá z plných plic, zbytek, s vyjímkou Ellanor a Ymber, pouze pobrukuje. Po půlnoci se Megajohn začne procházet vyzývavě s ručníkem, následován Buzzem. Nakonec vyráží většina lidí k rybníku na zlatý hřeb programu – noční koupání. Ačkoliv ještě jen o deset minut dříve jsem zdaleka nebyl rozhodnut se také zůčastnit, nakonec se přidávám, protože jde o jedinečnou událost, o které se vypráví ještě vnoučatům a kterou by si člověk neměl nechat ujít. Voda je skutečně tak studená jak jsem předpokládal a nebýt předtím vypité Wulfovi medoviny asi bych tam nevlezl, ale nakonec se vše zdaří, jen někteří si odnesou menší či větší nastuzení (ale vzpomínat na to budou určitě všichni).
Po usušení u táborového ohně se nakonec přesouváme zpět do města, velkým, 3km nočním pochodem s batohy na zádech. Plánovaný tichý příchod do bytu G&G se téměř zdaří, ovšem jen do chvíle, kdy dojde k již vícekráte popisované scéně s uzavřením Wan a Kahlan v koupelně. K takovým koncům vedou nápady jít se mýt ve čtyři ráno . Nakonec se je ale ven dostat podařilo, takže zůstaly jen narušené dveře do koupelny a narušené vztahy se sousedy, které se ale snad časem opraví a napraví. Takže jsme mohli jít se konečně uložit ke spaní všude po podlaze i po postelích, kde bylo místo.

Ráno po devaté nastává hromadný budíček a po hygieně se kupíme v hlavní místnosti, jíme snídaňo-oběd a vytváří se debatující kroužky a kruhy. Doráží Renno, takže jsme na chvíli v max. počtu, než ve dvě odjede Ymber (tedy, v té době tomu ještě věří). Před druhou se zvedáme a odcházíme na plánovanou prohlídku staroslavného pivovaru. K našemu překvapení se v úvodním sále setkáváme znovu s Ymber, které ujel vlak, takže do dalšího si stihne pivovar s námi projít. Paní průvodkyni jsem podle přízvuku tipoval nejprve za jednoho z neodsunutých v r. 45., ale poté nám sama vysvětluje, že ho získala po 30 letech provádění německých skupin. Prohlídka je zajímavá, ve sklepech ale poněkud chladno na kraťasy a trička, ale přežíváme, zvláště vzhledem k ochutnávce kvasnicového piva ze sudů, kde obsluhující pán naznačuje, že na nějakém kalíšku navíc mu nesejde, čehož rádi někteří využíváme .
Poté se odebíráme opět domů (s delší zastávkou u stánku s pivem), kde se část věnuje rozličným dětským deskovým hrám a následuje přesun na 19.hod do čajovny. Tam se kromě čaje věnujeme diskuzím hodných naší intelektuální úrovně (např. o Ainur a mechorostech ). Když vše vypijem a sníme, přesuneme se zpět do bytu G&G, kde na nás čekají dorty určené pro květnové a červnové oslavence (díky Gail, Ellanor a další), které ale samozřejmě snědí všichni a také další pití, tentokrát alkoholičtější. Zde se nadpoloviční část začne věnovat nové zábavě, a to, již jinými popisované, hře na vrahy a oběti, kdy jde doslova každý každému po krku (naštěstí jen lžící) Tuto zábavu vymyslela Kanyapi (a pak se jí neúčastnila, cha,cha) a podařilo se při ní vytvořit atmosféru “strachu”, vzájemného “podezírání” a totální “paranoie”. Já jsem se při pohledu na ně pouze dobře bavil a měl tak mimo jiné možnost probrat s Andrem a dalšími náš mírový plán pro Blízký východ, který přežil pátek v mé kapsy a také další “zásadní” otázky. Po vypití lihovin, snězení dortu, úplném vyvraždění všech hráčů a vyřešení všech plánů jsme se pak kolem 3-4. odebrali opětovně na lože (do spacáků).

Poslední den, neděle – znovu po 9. vstáváme, tentokrát by se mi chtělo ještě docela spát, posnídáme druhý dort a hurá na Výstavu strašidel do podzemí. Ta je udělaná tak trochu jako dungeon, kdy jednotlivá strašidla jsou umístěna nasvícená v různých výklencích a záhybech a navíc se zde pohybují i živí, roztodivně namaskovaní lidé, kteří vyrážejí z temných koutů na návštěvníky. Když jsem jako vedoucí naší skupinky na první křižovatce typu T zahnul tak, že jsem byl až po chvíli upozorněn na baziliška, co mi zůstal na druhé straně za zády, tak jsem pochopil, že takto bych v opravdovém Dungeonu dlouho nepřežil. Chlap s vidlemi namaskovaný za rohatého čerta, co vypadal jako Darth Mahoul ze SW-I, svou roli opravdu prožíval, brousil si vidle o zeď a každého se s nimi pokoušel alespoň jednou bodnout.
Část lidí pokračovala i v podzemí ve hře na lžícovrahy, jako ostatně celé dopoledne, takže ti si to doopravdy “užili” Několik jiných zase zaujalo vzpomínání na hlášky z jedné, i mnou velmi oblíbené, počítačové hry ( “My life for Aiur”, že ). Takže nám poslední dopoledne příjemně ubíhalo, někteří včetně mě navštívili ještě chrámovou věž, nejvyšší v Čechách a také znovu stánek s pivem, no a už jsem se rozloučili s částí pražáků, včetně našeho slavného Webmastera, kteří museli odjet dříve. Ostatní jsme stihli dojíst v bytě u G&G co se dalo, Thingol a já ještě svedli polštářovou “bitvu” s malou dcerou Jany a už jsme hnali na vlak směr Praha-Brno. Tak tak ho stihli a seskupili se v chodbičce, většina se tvářila poněkud znaveně, já měl tendenci si povídat s lidmi, s kterými jsem si ještě dost nepopovídal dříve a tak je budil z letargie. Nakonec jsme se v Praze definitivně (ale jen pro tentokrát!) rozžehnali s moravskými a nechali je pokračovat dále. A tak skončil dosud největší a nejslavnější ze srazů JCsoftu.cz.

Fotogalerie - snímky od Gwynbleidda a Gariona


Klikněte na obrázek pro zobrazení náhledu na všechny obrázky v setu

Děkuji Láďovi za jeho reportáž. Snad i já něco sepíšu. Ale budou to spíš vzlyky webmastera nad tím, čím také se může stát malý web dělaný pro vlastní potěšení ... Bel ...

Přečteno celkem 14393x, verze pro tisk

Další článek - Ze scénáře ke Dvěma Věžím - elfové v Helmově Žlebu, několik replik, jak to bude s Narsilem ...

Předchozí článek - Novinky o DVD a VHS Společenstva; Fůze s webem lordoftherings.webpark.cz; Ukázka na MTV potvrzena; Generátor jmen ze Středozemě; Ukázka ze hry Hobit na GameCube; Rozhlasová hra Hobit

[ Všechny články ]  [ Nejoblíbenější články ]  [ Komentovat tento článek ]




Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 7.6. 2002 22:52:42
Ariadna: přidej se k nám do fóra a přístě vědět budeš :o)
Desgenais, poidáno 7.6. 2002 15:12:28
Myslím Kahlan a Flye!!!!
Ellanor, poidáno 6.6. 2002 19:08:29
Desi, myslis jako ty.. a kdo jeste ?! ;o))))
(v)Eru, poidáno 6.6. 2002 15:30:17
Tak jsem si vas aspon prohlidla na fotkach, Lado - moc hezky jsi to napsal! Celkove to vyzniva jako spravna chlivarna! :oD Tak spoustu lepsich a lepsich srazu!
Desgenais, poidáno 6.6. 2002 11:41:47
Pod osumnáct byli dva. A tuším, že oba se koupali s námi;-)
Ruby, poidáno 5.6. 2002 23:16:48
Láďa: Nédherný reportek! Ňam ňam! ;o)
Tak tak, všichni hned na fórum! Ať je nás víc a nebudem se vlka bát nic. Nebo jak to je... :o)))

Garion, poidáno 5.6. 2002 20:24:12
Rozhodně si další takovou akci nenechte ujít. Stálo to za to! Kdo ještě nebyl, pojďte k nám do DISKUSNÍHO FÓRA!
Láďa, poidáno 5.6. 2002 15:41:11
Ano tu maličkost s plavkami jsem "cudně" zamlčel. Taky kdo by se v noci tahal takovou dálku s mokrým prádlem, že?
kobieta, poidáno 5.6. 2002 7:42:48
no vypadá to dost dobře...příště jedu taky a kašlu na všechno ostatní.Jen kdybyste se přiblížili trošku víc aspoň do středu republiky (pro chudáčky Moraváčky......)
Shire, poidáno 4.6. 2002 22:10:50
Láďo napsal si to fakt krásně,vidim to dění docela živě a jako mnoho ostatních domazůstavších strašně závidímmmm
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 4.6. 2002 21:46:30
Múmen: bylo, bylo :o) Ale ti pili jen čaj a minerálku, to jsme si hlídali :)))
Númen, poidáno 4.6. 2002 21:30:27
Hele,obyvatelé Plzňo,Brňo a Prahozemě,kolik tam bylo nejmladšímu členovi?Teda...bylo tam někomu pod osumnáct?:-DDDDDDD
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 4.6. 2002 20:34:58
Debata o sraze se živě vede v příslušné místnosti na fóru. Jinak Láďa opomenul napsat jednu VELICE důležitou věc a to tu, že při nočním koupání rozhodně nikdo neměl plavky :o))) Takový "obnažený web" to byl :)
MEGAJOHN, poidáno 4.6. 2002 20:07:22
procpak si nedoslaaa? Bylo to supeeer
[ Všechny komentáře ]

Diskuze čtenářů na těchto stránkách není provozovatelem serveru nijak moderována a upravována. Provozovatel nemá vliv na obsah jednotlivých příspěvků a nenese za ni zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo kterýkoliv příspěvek smazat, pokud bude odporovat normám slušného chování.
Jméno: E-mail:

Komentář:

Upozorňovat na nové komentáře mailem?
Přepiš heslo   --> 


Informovat o nových komentářích k tomuto článku
E-mail:



V nadpisu V textu V komentářích


Zadejte text pro hledání v eláncích (napo. Gandalf A Balrog, Elijah Wood NEBO Orlando Bloom, Dvi Viže A Faramir A Frodo). Minimální délka hledaného slova jsou toi znaky.

Poslední elánky / novinky

Pozvánka na TolkienCon 2024
Dne 09.11.2023 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 0
Pozvánka na TolkienCon 2023
Dne 8.11.2022 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 6
Pozvánka na TolkienCon 2020
Dne 4.11.2019 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 497
Pozvánka na TolkienCon 2019
Dne 12.11.2018 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 1
Pozvánka na TolkienCon 2018
Dne 8.11.2017 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 507
Pozvánka na TolkienCon 2017
Dne 7.11.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 2
TolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58)
Dne 18.1.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 608
Pozvánka na TolkienCon 2016
Dne 12.11.2015 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 450
Pozvánka na TolkienCon 2015
Dne 9.11.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 489
TolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47)
Dne 23.1.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 134

O čem se psalo před rokem?

 
[ Všechny články / rozšířené hledání ]



Nejen o víně...


27.1. 2009
Pokud o tom náhodou ještě nevíte, tak 28. května bude v Praze zahrána Symfonie Pán prstenů! Detaily najdete a lístky můžete objednávat ZDE

9.4. 2008
Na adrese www.lotrcon.cz najdete pozvánku na letošní LOTRcon ve dnech 27.6 - 29.6 2008, pásma na téma nejen Pán prstenů jako součásti Festivalu Fantazize.

5.3. 2007
Máte radi fantasy a sci-fi? Baví Vás história Slovanov? Ste blázni do mangy a anime? Alebo si chcete len prísť vyskúšať DDR či Sing Star ? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali pozitívne, potom niet lepšej voľby ako navštíviť Slavcon 2007. Pestrý trojdňový program len za 200 Sk v predpredaji a za 250 Sk na mieste. Pre bližsie informácie navštívte stránku www.slavcon.arda.sk, kde sa môžete priamo zaregistrovať. (akci pořádá Spoločenstvo Tolkiena, kon

15.11. 2005
Dne 17.11.2005 od 14h se v sále HAMU uskuteční koncert Pražského Filmového Orchestru (viz. malá recenze). I tentokrát je krom hudby J. Williamse připravena The Lord of the Rings Trilogy Howarda Shorea. Více informací na stránkách PFO

10.1. 2005
Palace Cinemas Slovanský dům mají na programu maraton všech rozšířených verzí Pána prstenů. Bohužel startuje o půlnoci z 18. na 19. ledna (úterý na středu), což při dvanácti hodinách filmu není dvakrát ideální čas. Tohle rozhodně není poslední příležitost, takže se nemusíte snažit zlikvidovat v takto nelidský termín a v klidu můžete počkat. A nebo zajít jen na rozšířený Návrat krále...

... všechny zprávičky

Tipy na pohlednici !


Návrat Krále - 26 fotek



Dvě Veže - 15 fotek



Comics - postupně doplňováno

Nejoblíbenější články


DVD a VHS
Objednejte si Návrat krále se slevou!


Star Wars
Star Wars DVD Trilogy (5DVD, THX)



Zasponzorujete provoz tohoto webu? Více zde

Poradna
Gondorský archiv - poradna v otázkách tolkienistických

Byla by pro vás zajímavá projekce všech rozšířených verzí Pána prstenů s nějakou tou přednáškou?
Ano, kdykoliv (kino v Praze)
[ 2565 - 76,11% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Praze)
[ 33 - 0,98% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Praze)
[ 107 - 3,18% ]
Ano, později (kino v Praze)
[ 25 - 0,74% ]
Ano, kdykoliv (kino v Brně)
[ 303 - 8,99% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Brně)
[ 16 - 0,47% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Brně)
[ 17 - 0,5% ]
Ano, později (kino v Brně)
[ 52 - 1,54% ]
Spíše ne
[ 61 - 1,81% ]
Určitě ne
[ 191 - 5,67% ]
... výsledky starších anket

Upozornit na nové články
Více informací zde


Nostalgie - starý design
... články, novinky
... divácké recenze

...::: Film Pán Prstenů - The Lord Of The Rings Movie na webu JCsoft's Fantasy (ISSN 1214-052X):::...
Vytvořil a spravuje pro vás Jan "Belcarnen" Čeřovský
Optimalizováno pro kvalitní prohlížeče a rozlišení 800x600 a vyšší
Chcete spolupracovat na tvorbě stránek? Mít zde svou reklamu? Napište!