Úvodní stránka
TolkienCon 2024 >>
Články, zprávy (567)
Nejnovější fotografie
Vaše recenze (485)
Základní informace
Obsazení - herci
Archiv fotografií
Ukázky a další videa
Místa ve filmu
Hudba
Poradna (50)
Výuka elfštiny
Něco ke stažení
Temné zvěsti
Diskusní fórum
Názory, úvahy
Komentáře k filmu
Adresář LOTRů (622)
Bannery webu
WebRing
Odkazy

Kdo jsem já ...
Fantasy novinky
Bazar knih Tip!
Autoři a díla
Povídky,recenze
Fantasy galerie
Fantasy odkazník
On-line chat
Testy a ankety
Filmy a seriály
Hudba
Počítačové hry
Download

Do oblíbených
WAP verze (info)
Výchozí stránka

Kontaktní mail:
Cerovsky@jcsoft.cz

Zde může být
VAŠE reklama !


Filmy online
CSFD.SK
Trailerzone
Pevnost
2002zy
Stránky o Dračím Doupěti
FantasyGalerie
MusicZone
Další weby...

Stránky si právě
prohlíží 2174 lidí

Celkem návštěvníků
14788995

English version here


[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

Belcarnen
21.11. 2003
Rozšířené Dvě věže v ČR - kde se co `podělalo` a kdy můžeme film čekat? Také máte radost? Článek bude průběžně doplňován (naposledy 28.11. - problémy s poškozenými disky)Verze pro tisk

Rozšířené Dvě věže v ČR - kde se co "podělalo" a kdy můžeme film čekat? Také máte radost? Článek bude průběžně doplňován.
Všechny, kteří mají objednanou rozšířenou či dárkovou verzi rozšířených Dvou věží jistě těší, že společnosti Warner Home Video se tradičně nepodaří dodržet slíbené termíny. Aby toho nebylo dost, původně reklamované DTS (které bylo, společně s titulky u bonusů) nejvíce kritizovaným nedostatkem v anketě (zde na webu, byla vyhodnocena a předána formou zprávy WHV před několika měsíco) o rozšířeném Společenstvu možná na finálních discích vůbec nebude. Warner Bros. mlží jak jen to je možné. Po netu kolují zprávy typu "datum vydání rozšířené a sběratelské verze DVD Dvou věží se přesunuje na 28.11.2003. Disky jsou už fyzicky zde v ČR, ale chybí jim čárové kódy, proto ten posun." Hmmm... Zatím není jasný žádný skutečný termín, ale zde máte pohromadě zásadnější informace z webů, které rozumí své práci. Článek bude postupně doplňován o novinky a doufejme již během pár dní se zde objeví komentář ve stylu "tak mi DVD přišlo" :-)

27.11.2003 - Problémy s filmem v Polsku
Naši kolegové v Polsku se potýkají s problémy. Jejich rozšířená verze, která je shodná s tou naší, špatně funguje v přehrávačích Sony. Stěžují si na problémy specielně u kapitol 13 - 16. Disky jsou údajně i nekvalitní, jakoby "poškrábané" či "opatlané". Více viz. třeba wladca-pierscieni.pl. Ostatně nějaký problém byl už u klasické verze, u konce kapitoly 51, kde Gandalf říká "Bitva o Helmův žleb je u konce." Disk špatně přeskakuje na další kapitolu, někdy se vrací o hodinu zpět. Opět především na přehrávačích Sony. (IGN.COM)

Je to definitivní, pátek je den D :-)
Tak a je to tady. Rozšířené Dvě věže (včetně dárkové edice) jsou expedovány a od zítřka budou běžně k dispozici i v obchodech. Hurá!

Potvrzení zvukové výbavy
Takže v Polsku už je DVD k dispozici, a jelikož se jedná v podstatě o totožnou verzi jako je naše, následující tabulka zvukové výbavy bude platit i pro ČR:

  • Dolby Digital EX 5.1 EN
  • Dolby Digital EX 5.1 PL
  • DTS ES 6.1 Surround Sound EN
  • Titulky: CZ, PL, EN,...

Definitivní termín 28.11.?
Dle několika různých zdrojů by definitivním termínem distribuce v běžných prodejných měl být pátek 28. listopadu. Internetové obchody (FilmCity) se pokusí rozeslat zboží tak, aby v tento datum již dorazilo zákazníkům. Detaily o DTS zatím žádné, v podstatě si budeme muset typicky počkat až do chvíle, kdy disk vložíme do přehrávače. Osobně bych Warnerům nevěřil ani popisky na obalu %-)

Posunutí distribuce - 21.11.2003
Zdroj: FilmCity
Musíme bohužel oznámit posunutí termínu distribuce rozšířené verze a sběratelské verze filmu Dvě věže. Bohužel zatím není titul, podle slov distributora Warnber CZ, v České republice a proto je nutné počítat s prodlevou v dodání Termín bohužel není zatím znám, ale rozhodně se nemusíte bát o své objednávky, ty budou v pořádku vykryté hned, jak to bude možné.Podle úplně posledních informací budou rozšířené verze cca 1.12.2003 a sběratelské o týden později. Jak se podařilo zjistit, tak byla dodávka pokrácena pro ČR o tisíc kusů - budeme bojovat za každý kus, aby se na naše zákazníky dostalo, taktak je v rámci jejich objednávek dáno.

Zmatky okolo TTT:SE u nás 21.11.2003
Zdroj: DVDBase
Warner nás všechny v reklamách ujišťoval, že se již toto pondělí, 24. listopadu dočkáme rozšířené verze druhého dílu Pána prstenů The Lord of the Rings - The Two Towers Special Extended Edition a to včetně sběratelské sošky. Naposledy jsem viděl celostránkový inzerát v novem Video Bonusu z Týdeníku Televize, co vyšel tento týden. Podle posledních informací je jisté, že se termín 24. listopadu nestihne a nejbližší je asi až konec týdne resp. týden následující. Nu což, na to jsme se již zvykli, že u nás edice vychází většinou později. Ale co je asi více nepříjemné je zmatek okolo finální zvuková specifikace, která měla obsahovat originálního DD5.1EX a DTS ES 6.1 a polský voiceover dabingu do DD5.1 a CZ titulky. Není jisté DTS a od Warnerů chodí zmatené informace o polském voiceoveru v DTS 6.1 atd. Specifikace na polských webech moc světla do problému nepřinesla, na tamních webech je uváděn DD5.1 polský voiceover a originální DTS 6.1 a chybí originální DD5.1EX. Nevím, co by si pak pouštěli lidé bez DTS dekodéru. Budeme si muset počkat až na ověření na skutečně dodaných discích.  

Rozšířená verze Dvou Věží - 18.11.2003
Zdroj: FilmCity
"Takze vec se ma tak, ze zasilka z Nemecka zatim doposud neprekrocila hranice, vice budeme vedet koncem tydne. Zbozi musi distributor opatrit patricnym oznaceni a zabalit, takze se termin posouva na pozdejsi termin, mozna to stihnou, ale! Kazdopadne je objednano cca 8000 kusu Ext a 5000 kusu Coll verzi TTT SEE. Jedine co hrozi, tak to, ze to bude dodano z Nemecka postupne. Delame veskera opatreni, aby nasi zakaznici dostali to, co si objendali v co nejkratsim terminu, ale nektere veci neovlivnime ani my ani samotny dodavatel"




Objednejte si kino-sestřih Dvou věží, rozšířenou verzi Společenstva Prstenu či předobjednejte rozšířené Dvě věže
(každou objednávkou přes tento odkaz podpoříte další provoz těchto stránek)

Přečteno celkem 20955x, verze pro tisk

Další článek - Recenze na akční hru Návrat krále od Electronic Arts; Rozšířené Dvě věže - nové ukázky z dokumentů a filmu; Oficiální web soundtracku k Návratu krále; Tři překlady písně Into the West

Předchozí článek - Into The West - Na Západ - kompletní skladba se zpěvem Annie Lennox z Návratu krále ke stažení včetně textu. Doplněno 19.11. o dokument o natáčení skladby a obaly CD. Doplněno 24.11. o další skladbu

[ Všechny články ]  [ Nejoblíbenější články ]  [ Komentovat tento článek ]




saschia, poidáno 4.12. 2003 8:44:55
Vcera som sa stavila v obchode cez ktory som to mala objednane, takze vecer bol bohaty program. ;-) Sice som sa potrapila s mechanikou (tie po**** regiony), ale uz to fici !

Uz len dojst na to, kde su tie Easter Eggs! Minule finty nefunguju, ale zas co by to boli za skryse, ked uz su zname po vsetkych okolitych planetach!

PCcat, poidáno 3.12. 2003 18:18:41
Že já si to objednávala a nekoupila si to rovnou v obchodě, teď musim čekat až mi to přijde:((( Tady se na mě směje Glumíšek za výlohou a já můžu jen koukat a čekat:(((((
jimy, poidáno 3.12. 2003 14:37:04
TTT Ext je super. Na FotR Ext byla Elrondova rada a trailer na TTT. Nevite jestli je na TTT Ext nekde schovanej trailer na RotK, ja sem nasel jen predani MTV cen. Diky
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 3.12. 2003 10:01:20
Nerin: FilmCity skutečně vyexpedovalo všechny objednávky, bohužel pošta docela... ale co, to máte jako s Telecomem a dalšími podniky...
Brennos, poidáno 2.12. 2003 22:07:22
Nerin: Obávám se, že problém není ve Filmcity, ale v poště, protože poslední objednávky rozeslali v pátek. Já to dostal včera... ovšem ne poštou ale kurýrní službou.
Nerin, poidáno 2.12. 2003 21:42:09
Největší problém je s Filmcity. Rozšířenou verzi mám objednanou už od února, a zatím marně čekám. Jestli to nepřijde ani zítra, tak je zmáčknem, milášku...
LeeLoo, poidáno 2.12. 2003 16:12:58
PCcat - :o))))) udělám si "stew" ;-)
PCcat, poidáno 2.12. 2003 15:56:06
LeeLoo: Hranolky??? :)))
LeeLoo, poidáno 2.12. 2003 12:15:18
Nemám přehrávač Sony, ale Grundig a tu a tam mi to taky lehce přizamrzlo - při přechodu mezi scénami, ale nijak tragicky...

Hranolky mě neštvou, jsou tam některé jiné perly, u kterých jsem se bavila, ale jinak celkově jsem více než spokojená...dostala jsem sběratelské včera a nakonec jsem šla spát někdy ve 2 ráno a dneska se zase těším na další nářez... Hehe asi si uvařím něco moc dobrého k večeři :o))))

Ruby, poidáno 2.12. 2003 10:17:20
Já nevim, proč ty hranolky tak řešíte... Ony nejsou vynálezem McDonalda! Brambory se při zpracování i krájely a určitě někoho napadlo nakrájet je i na proužky už v dávném středověku. Takže to by mi ani nevadilo :-)

JÁ UŽ CHCI ROZŠÍŘENÉ DVĚ VĚŽE !!!! :-(((( To je hrozné... Nesnášim Českou Poštu!!!

PCcat, poidáno 1.12. 2003 23:39:12
Lara: Neboj, já se ptala a zatim se dostalo na fšechny (naštěstí) :DD
Turgon, poidáno 1.12. 2003 23:34:32
Fossil:ale hranolky sou opekane brambory. nebylo by to lepsi?
Fossil, poidáno 1.12. 2003 22:41:36
Fairendil: To jseš trošku mimo. Tolkien píše o CHIPS, což se nepřekládá nijak jinak, než jako hranolky, nebo pomfrity (viz. každý slovník). Takže hranolky jsou správně.
Fairendil, poidáno 1.12. 2003 20:39:14
No mě docela dostalo když Sam při vaření králíků říká, že by byl dobrý králík s hranolkami :-o Nemyslím si, že v té době se dělaly hranolky. Nevšiml si někdo zhoršené kvality (jakoby rozmazané) na bonusových discích?
Taurion Agarwaen, poidáno 1.12. 2003 18:07:00
dneska mi došly rozšířený dvě věže, konečně se uráčili to poslat, ale koukám, že wb se opět nijak moc nesr*** s překladem. co má bejt proboha Pevnost Eorlingas, Stará entská, Murmakil, Éomas???
saschia, poidáno 1.12. 2003 17:41:50
mnd: ak ta to potesi, mne este nie. Sice mam objednanu anglicku verziu ale o nic viac ma to netesi... Ale asi bude aj glumisek...
mnd, poidáno 1.12. 2003 17:20:59
Üž vám to všem došlo nebo jsem já jedinej zůstal na suchu?
Turgon, poidáno 1.12. 2003 15:09:20
taky sem doufal v zabery z rotk. mam pocit, ze v kinoverzi neco takoveho bylo
beruthiel, poidáno 1.12. 2003 14:09:43
titulky jsou na zabití. našla jsem toho gluma, ale je tam ještě něco? třeba nějaký trailer na rotk?
Aman, poidáno 1.12. 2003 13:56:13
PT: Dík.
Aman, poidáno 1.12. 2003 12:36:02
Turgon: Jak se dá najít ta skrytá scena? Furt to nemůžu objevit
Míšánek, poidáno 1.12. 2003 12:17:33
A co říkáte na titulky? Hrůza, co... Pošustová by potřebovala nakopnout do pozadí.
Sonik, poidáno 1.12. 2003 11:57:05
Jeste male doplneni: ZADNE problemy se neobjevily, mym vybyvenim je vsak DVD-ROM Mechanika Toshiba M1712...takze vse se odehravalo na pocitaci :)
Sonik, poidáno 1.12. 2003 11:55:34
Omlouvám se...s Aragornem...
Sonik, poidáno 1.12. 2003 11:54:34
Film jsem shledl vcera a neobjevil jsem vubec ZADNE problemy...az na jednu malickost souvisejici spise s dejem nez technickymi problemy. Ve scene kde se baví Éowyn s Aragoenem v Helmově Žlebu je kraticky pohled smerem kamsi a zdalo se mi ze se v tom pohledu na chvili objevil Haldir, jeste predtim, nez vubec do Helmova Žlebu dorazil. Nevsiml si toho jeste nekdo?
Annaí, poidáno 1.12. 2003 7:38:42
Zde je vysvětlení pro přehrávače Sony :

http://www.dvdbase.cz/clanek.php3?clanekid=1095

Turgon, poidáno 30.11. 2003 18:29:04
jvac: na 1. disku je scena z prebirani filmovych cen (ta s glumem), zbytek nevim
JVAc, poidáno 30.11. 2003 18:01:39
.... jo ale aby to nevyznělo jenom špatně...film jako takový je bomba :-))))
JVAc, poidáno 30.11. 2003 18:00:51
..to samé co beruthiel. Jsem zvědav jak se k tomu WB postaví... objevil někdo nějaké skryté bonusy? Já hledal marně...
beruthiel, poidáno 30.11. 2003 13:50:08
mnd: prostě to zas skočí na začátek scény, ale když jsem to přehrávala zrychleně tak to neudělalo. Podotýkám ale, že jsem to zatím pouštěla jen jednou, třeba to podruhý bude v pohodě
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 30.11. 2003 12:41:41
Brennos: divné... no pak se podívej, kdy to bylo odesláno. To moje ve středu. Pošta to obvykle do dvou dnů zvládá, v lepším případě je to hned ten další... ale někdy je to naopak otřes...
Brennos, poidáno 30.11. 2003 12:29:36
Bel: Hmm... to je fajn, já jsem taky z Prahy :o(, tak snad jen pozdější várka... taky jim prý sběratelské verze jsou pomaleji, mno... uvidíme.
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 30.11. 2003 12:20:21
Brennos: od FilmCity to už dost lidí dostalo, jak poštou tak kurýrem. Třeba já :-) ale jsem v Praze a obecně do velkých měst pošta dováží zboží rychleji
Lara, poidáno 30.11. 2003 9:55:49
Já to taky ještě nemám,bůůůů (objednáno přes filmcity).Dneska je neděle tak nevim nevim jak to do pondělka přežiju.Pak to dostanu stejně až pod strom,ale už budu v klidu že je to na 100%.
Aman, poidáno 30.11. 2003 8:36:53
Dle odborníků právě ty dobré přehrávače objeví jakékoliv chyby na disku a reagují na ně citlivěji, než jiné. Takže je to pro SONY spíš pochvala.
mnd, poidáno 30.11. 2003 8:07:29
Ach jo, proč zrovna Sony? Taková dobrá značka. A to jsem při výběru DVD přehrávače zrovna dbal na to, aby to byl Soňák... :-(
Turgon, poidáno 30.11. 2003 0:39:09
este jedna otazka: je tu nekdo, kdo ma sony a neblbne mu to?
Turgon, poidáno 30.11. 2003 0:33:15
Bel: tak to promin (uz tam mam svuj mail, dobry?)
psal, ze zatim zadne problemy nenastaly, ano zatim. myslel sem, ze problem bude v 13 az 17 kap. celku, ale u me byl problem na konci 16. kap (skvela scena - "Where is the horse and the rider"). Bud se na sekundu zastavi obraz, nebo se kapitola prehraje znovu (takze to scenu kazi dost). no nic, zkusim reklamaci, ale jak to vypada, tak je to vseobecna chyba. tohle uz WB trochu prehnal...
jinak je to super a vsem, kdo nemaj sony doporucuju:) uvidime, pokud je problem i v polsku, znamenalo by to, ze s tim budou neco delat (aspon teda doufam, i kdyz nektere jejich postupy podporuji spise opacny nazor)

mnd, poidáno 29.11. 2003 22:57:25
beruthiel-> Tak to je v háji, já mám taky soňáka... :-(
Skáče to hodně? Jak moc to kazí scénu?

Brennos, poidáno 29.11. 2003 22:56:27
Inka: Od Filmcity to asi ještě nikdo nedostal... byl jsem na tom včera stejně. V komentářích na jejich stránkách se to řeší... tedy snad v pondělí.
beruthiel, poidáno 29.11. 2003 22:12:37
máme sony a "skáče" mi to, ve scéně, když theodena v hlásce oblékají do bitvy
Inka, poidáno 29.11. 2003 20:58:44
Tak já včera vyhlížela kurýra celý den - a nic. Asi mailnu na Filmcity, jestli mi to opravdu poslali..
mnd, poidáno 29.11. 2003 17:28:58
K tomu problému s DVD na přehrávačích Sony-> Je tu někdo, komu to také dělá? Stalo se to tady už někomu?
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 29.11. 2003 15:18:18
Turgon: ne, tenhle mail se nastavi v pripade, ze je zadana prazdna nebo spatna mailova adresa...
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 29.11. 2003 12:19:35
Taky mi DVD přišlo už včera. Odesláno ve středu :-) Pošta to zvládla na trase Brno-Praha do dvou dnů, úspěch :-)
Gismoo, poidáno 29.11. 2003 12:13:56
ha, aspoň se s tim nemusim trápit, WB me prekvapil :)
i tak, kdybyste nekdo vedel, poslete mi odkaz na mejl
dik

Sonik, poidáno 29.11. 2003 11:54:49
Tak mě DVD přišlo už včera v 11:07! Vsadil jsem tentokráte na DPD poštu, místo pošty české. Sice jsem si musel trochu připlatit, ale stálo to za to! Teď už si vychutnávám bonusové materiály...bo jedním slovem PARÁDA!!!
Aman, poidáno 29.11. 2003 8:28:56
Gismoo: "Knížka" o Glumovi je v Coll.verzi přeložená, je to asi půl na půl (text, obrázky). Stačí naskenovat, ale nemám skener :(
Gismoo, poidáno 28.11. 2003 19:05:43
opet se potvrdil muj dojem: WB jsou proste ti nejvetsi... (kazdy si doplnte to nejhorsi slovo, ktere dokazete vymyslet) jinak ja DVD este nemam, nemam ani DVD prehravac Sony tudiz nemam ani zadne problemy :)
jeste jednou: nevite nekdo kde se da sehnat na netu knizka o Glumovi?

Lima, poidáno 28.11. 2003 18:31:19
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 28.11. 2003 16:13:39
pete, poidáno 28.11. 2003 15:36:47
Adrian, poidáno 28.11. 2003 15:16:56
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 28.11. 2003 15:12:21
Adrian, poidáno 28.11. 2003 15:11:06
irvo, poidáno 28.11. 2003 14:38:20
PCcat, poidáno 27.11. 2003 22:43:41
POPIK, poidáno 27.11. 2003 21:43:53
Gismoo, poidáno 27.11. 2003 19:03:39
PCcat, poidáno 27.11. 2003 18:41:47
Míšánek, poidáno 27.11. 2003 14:31:31
Hand, poidáno 27.11. 2003 14:30:05
Míšánek, poidáno 27.11. 2003 14:24:07
Hand, poidáno 27.11. 2003 14:20:04
Pumpido, poidáno 27.11. 2003 13:46:31
Míšánek, poidáno 27.11. 2003 8:36:45
d3u5, poidáno 26.11. 2003 20:05:54
Gismoo, poidáno 26.11. 2003 18:56:53
Hand, poidáno 24.11. 2003 10:56:35
Arim, poidáno 24.11. 2003 8:45:06
Calaintirwen, poidáno 24.11. 2003 6:32:02
Bellatrix, poidáno 23.11. 2003 22:24:45
Bellatrix, poidáno 23.11. 2003 20:47:29
DaViD´82, poidáno 23.11. 2003 12:42:20
Aman, poidáno 22.11. 2003 23:45:33
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 22.11. 2003 23:43:04
Fairendil, poidáno 22.11. 2003 22:16:39
Gismoo, poidáno 22.11. 2003 20:06:54
Gismoo, poidáno 22.11. 2003 20:00:12
Rastr X, poidáno 22.11. 2003 19:06:50
Rastr X, poidáno 22.11. 2003 18:27:20
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 22.11. 2003 18:12:26
pip, poidáno 22.11. 2003 17:43:06
pip, poidáno 22.11. 2003 14:01:13
pip, poidáno 22.11. 2003 10:37:17
popik, poidáno 22.11. 2003 9:39:24
Hand, poidáno 22.11. 2003 9:30:54
DaViD´82, poidáno 22.11. 2003 0:22:28
[ Všechny komentáře ]

Diskuze čtenářů na těchto stránkách není provozovatelem serveru nijak moderována a upravována. Provozovatel nemá vliv na obsah jednotlivých příspěvků a nenese za ni zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo kterýkoliv příspěvek smazat, pokud bude odporovat normám slušného chování.
Jméno: E-mail:

Komentář:

Upozorňovat na nové komentáře mailem?
Přepiš heslo   --> 


Informovat o nových komentářích k tomuto článku
E-mail:



V nadpisu V textu V komentářích


Zadejte text pro hledání v eláncích (napo. Gandalf A Balrog, Elijah Wood NEBO Orlando Bloom, Dvi Viže A Faramir A Frodo). Minimální délka hledaného slova jsou toi znaky.

Poslední elánky / novinky

Pozvánka na TolkienCon 2024
Dne 09.11.2023 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 0
Pozvánka na TolkienCon 2023
Dne 8.11.2022 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 6
Pozvánka na TolkienCon 2020
Dne 4.11.2019 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 497
Pozvánka na TolkienCon 2019
Dne 12.11.2018 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 1
Pozvánka na TolkienCon 2018
Dne 8.11.2017 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 507
Pozvánka na TolkienCon 2017
Dne 7.11.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 2
TolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58)
Dne 18.1.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 608
Pozvánka na TolkienCon 2016
Dne 12.11.2015 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 450
Pozvánka na TolkienCon 2015
Dne 9.11.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 489
TolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47)
Dne 23.1.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 134

O čem se psalo před rokem?

 
[ Všechny články / rozšířené hledání ]



Nejen o víně...


27.1. 2009
Pokud o tom náhodou ještě nevíte, tak 28. května bude v Praze zahrána Symfonie Pán prstenů! Detaily najdete a lístky můžete objednávat ZDE

9.4. 2008
Na adrese www.lotrcon.cz najdete pozvánku na letošní LOTRcon ve dnech 27.6 - 29.6 2008, pásma na téma nejen Pán prstenů jako součásti Festivalu Fantazize.

5.3. 2007
Máte radi fantasy a sci-fi? Baví Vás história Slovanov? Ste blázni do mangy a anime? Alebo si chcete len prísť vyskúšať DDR či Sing Star ? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali pozitívne, potom niet lepšej voľby ako navštíviť Slavcon 2007. Pestrý trojdňový program len za 200 Sk v predpredaji a za 250 Sk na mieste. Pre bližsie informácie navštívte stránku www.slavcon.arda.sk, kde sa môžete priamo zaregistrovať. (akci pořádá Spoločenstvo Tolkiena, kon

15.11. 2005
Dne 17.11.2005 od 14h se v sále HAMU uskuteční koncert Pražského Filmového Orchestru (viz. malá recenze). I tentokrát je krom hudby J. Williamse připravena The Lord of the Rings Trilogy Howarda Shorea. Více informací na stránkách PFO

10.1. 2005
Palace Cinemas Slovanský dům mají na programu maraton všech rozšířených verzí Pána prstenů. Bohužel startuje o půlnoci z 18. na 19. ledna (úterý na středu), což při dvanácti hodinách filmu není dvakrát ideální čas. Tohle rozhodně není poslední příležitost, takže se nemusíte snažit zlikvidovat v takto nelidský termín a v klidu můžete počkat. A nebo zajít jen na rozšířený Návrat krále...

... všechny zprávičky

Tipy na pohlednici !


Návrat Krále - 26 fotek



Dvě Veže - 15 fotek



Comics - postupně doplňováno

Nejoblíbenější články


DVD a VHS
Objednejte si Návrat krále se slevou!


Star Wars
Star Wars DVD Trilogy (5DVD, THX)



Zasponzorujete provoz tohoto webu? Více zde

Poradna
Gondorský archiv - poradna v otázkách tolkienistických

Byla by pro vás zajímavá projekce všech rozšířených verzí Pána prstenů s nějakou tou přednáškou?
Ano, kdykoliv (kino v Praze)
[ 2565 - 76,11% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Praze)
[ 33 - 0,98% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Praze)
[ 107 - 3,18% ]
Ano, později (kino v Praze)
[ 25 - 0,74% ]
Ano, kdykoliv (kino v Brně)
[ 303 - 8,99% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Brně)
[ 16 - 0,47% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Brně)
[ 17 - 0,5% ]
Ano, později (kino v Brně)
[ 52 - 1,54% ]
Spíše ne
[ 61 - 1,81% ]
Určitě ne
[ 191 - 5,67% ]
... výsledky starších anket

Upozornit na nové články
Více informací zde


Nostalgie - starý design
... články, novinky
... divácké recenze

...::: Film Pán Prstenů - The Lord Of The Rings Movie na webu JCsoft's Fantasy (ISSN 1214-052X):::...
Vytvořil a spravuje pro vás Jan "Belcarnen" Čeřovský
Optimalizováno pro kvalitní prohlížeče a rozlišení 800x600 a vyšší
Chcete spolupracovat na tvorbě stránek? Mít zde svou reklamu? Napište!