Nová reklama na Dvě Věže - sestřih fantastických scén!; Proběhla Londýnská premiéra Dvou Věží; Gothmog LOTR ke stažení!; Pán Prstenů a další knihy v elektronické podobě!; Peter Jackson mluvil o rozšířeném Společenstvu
Napsal: Belcarnen dne 14.12. 2002, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Nová reklama na Dvě Věže - sestřih fantastických scén!
Je po předpremiérách Dvou Věží a New Line Cinema uvolnila další z reklam na tento film, která obsahuje dosud tajené záběry! Pokud vás tedy zajímá pochod entů na Železný pas či Nazgúlové na svých okřídlených nosičích, zase máte co stahovat. Délka je asi 30 vteřin, hostováno na TheOneRing.net.

K dispozici v různých kvalitách:

 Prohlédnout si můžete i sadu obrázků vytažených právě z této reklamy ...


Náhled na všechny


Proběhla Londýnská premiéra Dvou Věží
Slavnostní premiéra druhého dílu se za účasti několika hvězd z filmu a režiséra krom New Yorku konala také v Londýně. Snad vám o atmosféře více řekne několik fotografií. Brad Dourif vypadá v civilu stejně ulítle jako Červivec a Cate "Galadriel" Blanchett je prostě ... zvláštní.


Náhled na všechny fotografie


Gothmog LOTR ke stažení!
Na této adrese pro vás Zbyněk připravil ke stažení dnes již kultovní, tzv. Gothmog, sestřih animovaného Pána Prstenů. Velikost 180 MB, formát ASF. Nutné stáhnout na disk a pak teprve přehrávat. Tak si užijte elfy v trenkách a tarzana :o)


Pán Prstenů a další knihy v elektronické podobě!
Na těchto stránkách najdete ke stažení spoustu knih v elektronické podobě, mimo jiné i díla J.R.R. Tolkiena. Samozřejmě je to nelegální a doufám, že každý máte koupenu papírovou verzi. Ale pro rychlé vyhledávání nějakých informací dle klíčových slov je to neocenitelný pomocník.

Peter Jackson mluvil o rozšířeném Společenstvu
Informoval, že ve Dvou Věžích se nebudou duplikovat žádné informace, které lze získat jen na rozšířeném DVD. Tedy kdo viděl pouze klasickýs sestřih z kin, prostě se nedozví, jak Smíšek s Pipinem získali své dýky či spony a pláště, nebo odkud mají lembas. Rozšíření Společenstvo například obsahuje i dialog mezi Aragornem a Elrondem, který ve Dvou Věžích pokračuje. Plný "požitek" z něj budou mít samozřejmě jen ti, kteří viděli i jeho začátek. Také nemá strach z toho, že by prozrazení toho, jak se dělaly efekty a podobné věci, nějak ublíží zaujetí diváků. Myslí si, že vyprávění a příběh je pohltí tak jako tak, protože stejně každý ví, že "Frodo není metr dvacet vysoký a musel být použit nějaký trik na jeho zmenšení."



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=343 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 29.03.2024 10:55:52 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------