Skvělá nová videa ze Dvou Věží - chcete vidět útok Rohirů proti skřetím nájezdníkům či první záběr potvor, které budou nosit na svých zádech Nazgůly? Nyní máte možnost! (doplněno 4.11.)
Napsal: Belcarnen dne 31.10. 2002, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Již včera jsem v novinkách upozorňoval (díky tipu od Merlkira) na výborné video ze Dvou Věží. Jedná se o sestřih scén, které můžete vidět na začátku misí ve hře Dvě Věže od Electronic Arts. Spousta záběrů je naprosto nových a do tého chvíle neviděných! Mimo jiné můžete spatřit fascinující ukázku skřetů rozrážejících beranidlem bránu Helmova Žlebu a následný protiútok Rohanských jezdců. Prostě paráda! Perličkou jsou pak rozšířené scény z Fangornu, včetně Legolase mluvícího o stáří lesa a delšího setkání s Gandalfem. Fajnšmekři si pak vychutnají rozhovor Gandalfa s Aragornem či Théodena recitujícího verše při oblékání zbroje s prostřihy na bitevní scény. Celková délka videa je přes pět minut! Tak si ho užijte a ať vám pomůže ukrátit čekání na premiéru filmu v našich kinech. Videa jsou umístěna na serveru http://www.warofthering.net/.

Stahovat můžete:

Několik obrázků zatím z méně kvalitní verze je k dispozici TADY. Zajímat by vás mohlo i toto video (25 MB MOV 640x448), ve kterém najdete několik scén z vlastní hry.


Na oficiálních stránkách filmu http://www.lordoftherings.net se pak objevilo kratičkého video o potvorách ve Dvou Věžích. Mimo vrrků či Olifanta je poprvé ke spatření i tvor, který bude poletovat s Nazgůly na svých zádech. Toho si ostatně budete moci prohlédnout i na fotografiích níže. Jedná se o maketu, "živý" zatím ještě k vidění není. Video najdete ZDE.



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=319 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 25.04.2024 2:41:54 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------