Soutěž pro všechny tvořivé - zúčastníte se i VY ?
Napsal: Belcarnen dne 6.5. 2002, e-mail: Cerovsky@jcsoft.cz


Soutěž uzavřena! ZDE najdete všechny příspěvky do soutěže seřazené podle autorů a do jednotlivých kategorií - pečlivě si vše prostudujte a brzy zvolíme ty nejlepší z nejlepších!

Soutěž pro všechny tvořivé

Dlouho jsem přemýšlel, že bych zde na webu zorganizoval něco pro všechny ty z vás, kteří si rádi zasoutěžíte. Klasický koncept "otázek a odpovědí" my přišel trošku obehraný. Odkliknout každý den jednu otázku, nota bene když najít odpovědi na internetu a různých diskusních fórech je extrémně snadné, už přestává být zábavné. Soutěž na těchto stránkách bude vyžadovat trošku víc. Napněte svou představivost a vytvořte vlastní dílko ve čtyřech různých kategoriích. Náplň je opravdu různorodá, takže každý si určitě najde něco svého. A krom možnosti získat některou ze zajímavých cen ještě potěšíte další návštěvníky tohoto webu.

Pravidla jsou poměrně jednoduchá. Vytvořte unikátní dosud nikde nepublikované dílko v jedné z kategorií popsaných níže a zašlete jej do 31. července na adresu cerovsky@jcsoft.cz. Nezapomeňte uvést, že se jedná o příspěvek do soutěže a uvést jméno (přezdívku), pod kterou chcete příspěvek publikovat. Vaše dílko bude uveřejněna v rámci článků a nejnovějších fotografií zde na stránkách. Během srpna pak proběhne veřejné hlasování, ve kterém porotou budou čtenáři těchto stránek.
Několik lidí zde již svá dílka zapadající do některé z vyhlášených kategorií má. Pokud si přejete být zařazeni do soutěže, vyberte jedno z nich a pošlete mi mail (tj. pokud zde máte např. více tapet zvolte jednu).
Počet dílek zaslaných do 31.7. omezen není (tj. kolik obrázků či textů zašlete, tolikrát se objevíte v konečném hlasování).

Přeji hodně štěstí a hlavně inspirace při tvůrčí činnosti!

Jednotlivé kategorie soutěže:
Snad není nutné připomínat, že všechny výtvory musí být na téma film či kniha Pán Prstenů.
Byl bych rád, kdyby dílka uveřejněná v soutěži nedal jejich autor k publikování nikde jinde než zde až do uzavření hlasování (pak už si s nimi může dělat co chce :o)

..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=207 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 26.04.2024 7:37:55 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------