Rekapitulace zpráv za březen a duben setříděná do kategorií - Dvě Věže, DVD, lidé okolo filmu, natáčení a technika, ...
Napsal: Belcarnen dne 30.4. 2002, e-mail: Cerovsky@jcsoft.cz


V záplavě všemožných zpráv okolo filmu se někdy i poměrně důležité věci ztratí někde v hlubinách článků. Na následujících řádcích najdete shrnutí (odkazy) na všechno možné, co jste si zde mohli přečíst v průběhu března a dubna. Vše je setříděno přehledně do několika základních kategorií.
V článcích najdete i mnoho dalších "nezatříděných" věcí. Od výkřiků do tmy ohledně nových komerčních předmětů, přes všemožné vtípky a parodické recenze, až po překlady scénáře či titulků Společenstva. V Články, zprávy, ..., kterých je díky tomuto právě 200, můžete využít i hledání podle klíčového slova. Na nové fotografie obvykle neupozorňuji v článcích a proto pravidelně sleduje i Nejnovější fotografie.

Dvě Věže - film, ukázka
Co víc říct. Všichni dychtivě hltáme každičkou novinku okolo druhého dílu Pána Prstenů. Objevují se první kvalitní fotografie, v kinech běží ukázka. A u nás film uvidíme až 16. ledna :-/ Obrázky (pouze ty nejlepší, všechny v Nejnovějších fotograficíh)
- Rohirové
- Théoden
- Detail Legolase
- Éomer, Legolas, ...
- Faramir, Éowyn, ...
- Éowyn a Červivec !


DVD Společenstvo Prstenu
Důležitým bodem při čekání na Dvě Věže se krom trailerů stalo DVD se Společenstvem. Můžeme se totiž tešit na o 30 minut prodlouženou verzi filmu oproti tomu, co běželo v kinech. Obrázky (k tématu, neobsažené v článcích)
- Sběratelská edice DVD
- Jak bude vypadat speciální set DVD Společenstva

Lidé okolo filmu - od herců po maskéry
V článcích se vyskytlo několik překladů rozhovorů s herci či "lidmi v pozadí" filmu Pán Prstenů - techniky, maskérem, ... Máte také možnost stáhnout si různá videa, ve kterých jsou byť jen na krátkou chvilku ke spatření hvězdy z našeho drahého filmu. A vyrojila se samozřejmě i spousta různých drbů, které se týkají především Elijaha Wooda a Orlando Blooma.

Natáčení a technika, počítačové hry, peníze
V minulých dvou měsících jste měli možnost přečíst si něco o technice, která dopomohla přenesení představ Petera Jacksona na filmové plátno. Objevilo se také několik informací okolo vznikajících počítačových her na motivy filmu. A také pár článečků, které osvětlují peníze a byrokracii na pozadí toho všeho.

Úvahy, zamyšlení, reportáže a podobné
Ano, nejen faktické zprávy okolo filmu se tu objeví, ale i "vlastní tvorba" ať už má, či překlady odněkud z hlubin internetu. Fotografie
- ElfCon 2002 - fotografie od Ellanor


..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=203 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 28.03.2024 16:42:31 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------