Nostalgie - stará verze webu věnovanému filmu Pán Prstenů
Nová verze - http://lotr.jcsoft.cz



[ Zpět na stránku o filmu Pán Prstenů ]

[ <<< Další recenze ] [ Všechny recenze ]  [ Přidat recenzi ] [ Předchozí recenze >>> ]

16.1. 2002 19:52:48Zdeňka Veselá (Sulwen)Já a kniha: Četl několikrát nejen ji, ale i další díla JRRT
Když jsem si před deseti lety poprvé přečetla PÁNA PRSTENŮ, pomyslela jsem si: "Tak tohle je kniha, kterou by stálo za to zfilmovat." Tehdy mi bylo 12 let a můj názor se od té doby radikálně změnil: "Tak tohle je dílo, které by se nikdy nemělo objevit na plátně kin." Leč skutečnost je poněkud odlišná.


V neděli 13. ledna jsem se i já vypravila na dlouho očekávaný film Pán prstenů - Společenstvo prstenů (první část plánované trilogie). Původně jsem chtěla počkat, až se film dostane z multiplexů na plátna "normálních" malých kin, ale pod dojmem velice příznivých recenzí jsem byla zviklána a nedočkavě jsem vyrazila do Village cinema na Černém mostě. Mohu zodpovědně prohlásit, že ačkoliv to mám takříkajíc za rohem, jsem přesvědčena, že toto byla moje první a zároveň poslední návštěva tohoto příšerného kolosu.


Tak to byla malá kritika multiplexu, ale nyní se již zaměřím na film samotný. Z kina jsem odcházela s pocitem naprostého vyčerpání a s rozpolcenými pocity. Na to, abych si na film udělala vlastní názor jsem potřebovala několik dní, kdy se mi všechny dojmy pomalu poskládaly v hlavě.


Po vizuální stránce je film skutečně naprosto bezkonkurenční. Všechny scenérie na vás vyskakují přímo ze Středozemě. Vše je tak skutečné, nádherné a zároveň hrozivé. Mně učaroval především Hobitín a oslava Bilbových a Frodových narozenin. Hobiti jsou dokonalí (to se nedá říci o elfech). V duchu budete křepčit v kole s Růžou a Samem a budete kulit oči při Gandalfově ohňostroji :-). Blahem budete slintat nad průsmykem Caradhrasu, Orthankem, Minas Tirith (která se ve filmu také mihne), sály Morie, můstkem Khazad-dum a svým způsobem vás okouzlí i Lothlórien, Imladris a další místa příběhu. A není divu, když se na jejich vytvoření podíleli Alan Lee a John Howe.


To vše je však pouze pozlátko, barevné sklíčko, pod kterým se skrývá příběh tak neskutečně splácaný, až se vám z toho bude točit hlava. Ať si říká, kdo chce, co chce, podle mého názoru P. Jackson nevystihl ani zrnko skutečného Tolkienova světa. Kam se poděla podstata a hloubka Pána prstenů? Zmizela mezi máváním meči, zuřivými honičkami a filmovými triky.


Film je jedna dlouhá zamrzlá klouzačka, na kterou šlápnete a ujíždíte, ani nevíte proč. Pracovně jsem si film při odchodu z kina nazvala "Všechno létá, i co peří nemá". Před vašima očima budou ve filmu skutečně létat nejen krebainy a šípy, ale také hobiti, hlavy a čarodějové.


To co Tolkien v knize pouze nastiňuje je ve filmu vyvedeno do obludných rozměrů. Uvedu pár příkladů za mnohé: Několika minutový boj s jeskyním obrem, na němž sedí Smíšek s Pipinem a Legolas do něj zapichuje jeden šíp za druhým jako do jehelníčku. Gandalf se Sarumanem sebou mlátí o zem v Orthanku (mé soukromé pojmenování pro tuto scénu - "Aktivní život důchodců" :-( ). Pipin do studny v Morii svrhává místo kamínku, hned celou kostru (Aby to bylo dostatečně efektní. V tomto případě souhlasím s Gandalfem "Proč tam Jackson nehodil rovnou Pipina?") Frodo s Aragornem balancují na "jezdících schodech" v Morii. Arwen vám předvede westernovou jízdu na koni mezi stromy i Nazguly. A tak dále, a tak dále. To vše do vás bude doslova bušit po celou dobu filmu v neskutečně rychlých střizích.


Ne, nekritizuji odchylky od děje knihy, které jsou pro mě nepodstatné. Kritizuji naprosté odchýlení od podstaty příběhu, které je velmi podstatné.


Vím, že si právě nejspíš znepřátelím fanoušky tohoto filmu, ale několika slovy bych jej shrnula takto: "Povrchní akční film, s vynikajícími efekty".


Pokud jste již četli Tolkiena, určitě na film jděte. Běžte se podívat na překrásnou Středozem (Určitě plánuji další návštěvu kina :-) ), ale neočekávejte od filmu nic hlubšího. Pokud jste ještě Tolkiena nečetli, rozhodně na film nechoďte, neboť získáte naprosto zkreslenou představu o tom, co vlastně vytvořil. Raději si sedněte doma v klidu k topení a přečtěte si Tolkienovo úžasné dílo, které vás donutí k zamyšlení. Na rozdíl od filmu, který vás maximálně donutí vzít si prášky proti bolení hlavy.



Pár poznámek k mému hodnocení:

Celkové hodnocení: Přese všechnu svou kritiku, za kterou mě jistě budete kamenovat váhám mezi 8 a 9. Tak ať nežeru - 9/10.

Vizuální dojem: Pochopitelně 10/10. Jak jinak :-)

Hudba: Velice pěkná, výborně doplňuje celkový dojem filmu. Dávám 9/10.

Herecké výkony: Je těžké hodnotit celkově herecké výkony. Někteří herci se mi líbili více, jiní méně. Skvělí byli především Elijan Wood (Frodo), Ian McKellen (Gandalf), Sean Bean (Boromir) a pochopitelně Cate Blanchett (Galadriel). Celkově však dávám 8/10.

Zpracování změn oproti knize: Film se od knihy dějově nijak zvlášť neodchyloval. V základních rysech děj knihy kopíruje. Nicméně z důvodů, které jsem uvedla výše dávám 4/10.



PS: Prosím, abyste mě příliš nekamenovali :-))
 9/10 [Celkové hodnocení]
 
 10/10 [Vizuální dojem]
 9/10 [Hudba]
 8/10 [Herecké výkony]
 4/10 [Zpracování změn oproti knize]
[ <<< Další recenze ] [ Všechny recenze ]  [ Přidat recenzi ] [ Předchozí recenze >>> ]

Oznámkujte recenzi (jako ve škole)

1

2

3

4

5

qqq, přidáno 1.3.2019 2:22:23

north face outlet store


ubiq shoes


polo ralph lauren outlet


gucci outlet online


kate spade bags


jordan 4


supra shoes


new england patriots jersey


ralph lauren outlet


cheap air jordans


michael kors outlet store


michael kors bags


guess clothing


ugg italia


philipp plein outlet


cheap jordans free shipping


adidas ultra boost


cheap jordan shoes


jaguars jersey


coach factory outlet


prada sunglasses


true religion


nike kd 10


nobis outlet


cheap jordan shoes


red sox jerseys


michael kors outlet clearance


coach purse


coach canada outlet


canada goose outlet store


moncler jackets


nike outlet store


cheap jerseys


canada goose outlet


gucci bags


balenciaga triples


fila shoes


michael kors outlet clearance


pandora sale clearance


nike basketball shoes


canada goose coats


pandora jewelry


coach factory outlet online


air jordan


coach outlet online


marc jacobs handbags


adidas outlet online


michael kors outlet canada


nike shoes


kate spade handbags


moncler outlet online


190301yueqin

qqq, přidáno 1.3.2019 2:18:00

kate spade


miu miu shoes


seahawks jerseys


oakley sunglasses outlet


moncler jackets


columbia outlet store


cardinals jerseys


miu miu shoes


ray ban sunglasses


michael kors outlet online


bathing ape


ugg boots women


mulberry bags sale


chelsea jersey


cheap jordans


true religion jeans outlet


ralph lauren sale clearance uk


coach outlet store online


fitflops


christian louboutin sale


adidas outlet store


coach outlet online


gucci outlet store


adidas outlet


coach outlet


toms outlet store


coach outlet online


manolo blahnik


mlb jerseys


yeezy shoes


pandora charms


north face outlet store


ubiq shoes


polo ralph lauren outlet


gucci outlet online


kate spade bags


jordan 4


supra shoes


new england patriots jersey


ralph lauren outlet


cheap air jordans


michael kors outlet store


michael kors bags


guess clothing


ugg italia


philipp plein outlet


cheap jordans free shipping


adidas ultra boost


190301yueqin

wty123, přidáno 3.6.2017 5:21:29
thing: http://www.horlogesrolexs.nl/ the http://www.timberland-boots.com.co/ decision is http://www.soft-ballbats.com/ only http://dolphins.nfljersey.us.com/ the beginning http://www.hogans.com.de/ of http://www.burberry-outletcanada.ca/ a http://www.oakleys.com.de/ thing. http://pacers.nba-jersey.com/ When http://www.raybans-sunglasses.net.co/ a http://www.bcbg-maxazria.ca/ person http://www.toms-shoesstore.com.co/ makes http://www.retro-jordans.net/ a http://www.burberry-outlett.co.uk/ decision, http://www.handbagsoutlet.in.net/ in http://www.raybans-outlet.net.co/ fact, http://www.jordan.com.de/ he http://www.louboutin.jp.net/ will http://www.burberrys-outletonline.com/ go http://www.air-maxschoenen.nl/ down in http://www.adidas-store.net/ the http://www.nikeairmax.com.de/ body http://www.nike-skos.com/ into a http://www.jordanshoes.net.co/ huge http://www.swarovski-online-shop.de/ flood, http://www.michael-kors.com.es/ the http://www.ray-bans.co.uk/ flood http://www.timberlandbootsoutlet.us.com/ will http://www.cheap-jerseys.mex.com/ take http://www.coach-outlet.store/ him http://www.marc-jacobs.us.com/ to http://rockets.nba-jersey.com/ a http://www.ralph-laurens.org.uk/ decision http://lakers.nba-jersey.com/ at http://trailblazers.nba-jersey.com/ the http://www.rayban-sunglasses.co/ time http://www.oakleys.org.es/ he http://www.levisjeans.com.co/ never http://www.ralphlaurens-outlet.co.uk/ imagined http://www.valentino-shoesoutlet.us.com/ a http://michaelkors.euro-us.net/ place http://airmax.misblackfriday.com/ "When http://www.soccer-shoesoutlet.com/ I http://www.mcmbackpacks.com.co/ decided http://coachoutlet.euro-us.net/ to http://www.cheap-rolex-watches.org.uk/ go http://www.raybanoutlet.ca/ looking http://www.philipp-pleins.com/ for http://www.hugo-boss.com.co/ I http://pelicans.nba-jersey.com/ treasure, http://www.rolexwatchesforsale.us.com/ never http://knicks.nba-jersey.com/ imagined http://www.converses-outlet.com/ would http://www.michael-kors-outlet.us.org/ be http://warriors.nba-jersey.com/ working http://www.raybans.com.de/ in http://www.northfacejackets.fr/ a http://www.adidas-shoes.in.net/ crystal http://www.timberlandshoes.net.co/ shop. http://www.woolrich-clearance.com/ "the http://www.bottega-venetasoutlet.com/ boy http://www.ralphlaurens.ca/ thought http://www.calvin-kleins.in.net/ for http://www.nike-huaraches.nl/ confirm http://www.michaelkors-outletonline.cc/ his http://www.nikeair-max.ca/ inference. http://grizzlies.nba-jersey.com/ there http://www.lacoste-outlet.com.co/ is http://www.montblanc-pens-sale.com/ always http://www.basketballshoes.com.co/ frustrating http://www.hermes-birkinoutlet.net/ when, http://www.hoganshoes.org.uk/ do http://www.nike-airmax.com.de/ not http://www.cheap-pandoracharms.co.uk/ be http://www.michael-kors-australia.com.au/ afraid, http://www.fendi-outlet.in.net/ he http://bucks.nba-jersey.com/ woke http://www.nike-mercurial.com/ up http://www.beatsheadphone.in.net/ to http://www.polo-ralphlaurens.us.com/ start http://www.mlb-jerseys.us.com/ over, http://spurs.nba-jersey.com/ smiled, http://www.swarovski-canada.ca/ and http://www.oakleys-frame.com.co/ so http://www.christianlouboutinshoesoutlet.org/ spring!March http://www.iphone-cases.net/ fireworks, http://www.nike-air-max.com.au/ pink http://www.nfl-jersey.us.org/ Ying http://www.oakley--sunglasses.com.au/ and http://www.cheap-watches.in.net/ leaves, http://www.coachoutlet-online.com.co/ spring http://76ers.nba-jersey.com/ green http://ravens.nfljersey.us.com/ south. http://packers.nfljersey.us.com/ Orioles http://www.mk-outletonline.us/ season http://hornets.nba-jersey.com/ long http://steelers.nfljersey.us.com/ grass, http://www.women-clothes.com/ flowers, http://www.designer-handbags.vip/ moon http://jets.nfljersey.us.com/ breeze, http://www.toms-outletonline.com.co/ a http://www.katespadeoutlet.gb.net/ good spring http://patriots.nfljersey.us.com/ beauty http://www.pandorajewelry.top/ volumes. http://www.michael-kors.cc/ Even http://www.cheapjerseys.us.org/ if http://bills.nfljersey.us.com/ there http://www.the-northfacejackets.net.co/ is rain, http://www.converse-shoes.net/ and http://wizards.nba-jersey.com/ if http://www.nikerosherun.us/ the http://michaelkors.blackofriday.com/ smoke fog, http://timberwolves.nba-jersey.com/ a http://www.nikefree-run.net/ small http://www.converseschuhe.com.de/ town http://www.ok-em.com/ south http://www.pradahandbags.net.co/ of http://www.true-religions.com/ the http://www.rolexwatches-canada.ca/ dip http://www.uhren-stores.de/ in http://www.ralph-laurenoutletonline.com/ the http://kings.nba-jersey.com/ humid http://www.prada-outlet.com.co/ air, http://www.tommy-hilfiger.net.co/ propped http://coach.blackofriday.com/ umbrella http://www.airmax-shoes.com/ walking http://www.airhuaraches.co.uk/ in http://www.michaelkors-canadaoutlet.ca/ the http://www.longchampbags.com.co/ bluestone http://www.the-northfaces.us.com/ lanes, http://www.jimmy-choosshoes.com/ leisurely http://www.timberlandspaschere.fr/ past http://www.burberry-store.com/ curtain http://www.toms-shoes-outlet.us/ curtain http://www.mcms-bags.com/ surfaced http://www.omegas-relojes.es/ in http://www.raybans-outlet.nl/ are http://www.puma-shoes.de/ various http://www.michaelkors-ins.com/ memories, http://www.michael-kors.in.net/ searching http://www.burberry-outlets.org.uk/ the http://www.longchampoutlet.com.co/ past. http://www.vans-shoes.co.uk/ Kissed http://www.jimmy-chooshoes.com/ spring http://www.ferragamos.us.com/ shower http://chargers.nfljersey.us.com/ in http://www.ralphs-laurenpolos.net/ the http://www.ed-hardy.us.com/ warm http://jazz.nba-jersey.com/ spring, the http://www.asics-outlets.com/ world appreciate http://www.christian-louboutins.in.net/ the http://www.prada-bagsoutlet.com/ sweets http://www.tommy-hilfigers.in.net/ March.A http://www.new-balance-schuhe.de/ person, http://www.puma-shoesoutlet.com/ lonely http://www.nikestoreoutlet.us/ for http://www.beatsbydrdrephone.com/ company, http://www.ralphlaurenonlineshop.de/ a http://www.nike-roshe-run.de/ city, http://www.the-northfaces.org.uk/ a http://www.nike-airmaxs.fr/ large http://www.christianlouboutin-shoes.ca/ boundless http://www.adidassuper-star.de/ promise. http://www.christian-louboutinshoes.in.net/ Discard http://www.tommy-hilfigers.de/ tedious work, http://www.thomas-sabos.com.de/ break http://www.cheap-michaelkors.com.co/ the http://www.tracksuits-store.com/ shackles http://www.longchamp-bags.us.com/ of http://www.ralphlauren-polos.com.co/ reality, http://www.hollister.com.se/ toward http://www.pandorajewellery.com.au/ the http://www.oakleys-outlet.com.co/ embrace http://buccaneers.nfljersey.us.com/ of http://www.cheap-baseballbats.us/ the http://clippers.nba-jersey.com/ earth, http://www.mcmbackpacks.net/ to http://www.salomonshoes.com.de/ restore http://coach.euro-us.net/ the http://www.cheap-nike-shoes.net/ true http://www.eyeglasses-outlet.com/ self, http://www.mizuno-running.net/ free http://www.montrespaschers.fr/ to http://www.under-armouroutlet.com/ feel http://www.barbour-jackets.com/ warmth http://www.givenchy.com.co/ of http://www.omega-watches.com.co/ nature, http://www.tomsshoes-outlet.us.org/ such http://www.cheap-raybansoutlet.com.co/ as http://www.p90xs-workout.com/ the http://www.coachfactory.shop/ warmth http://www.burberrys-outlet.in.net/ of http://www.nike-rosheruns.nl/ the http://www.truereligion-outlet.us.org/ mother's http://www.beats-by-dre.com.co/ arms. http://www.babyliss-pros.com/ Happy http://www.air-jordanshoes.us/ Hour http://saints.nfljersey.us.com/ end http://www.mbt-outlet.com/ is http://www.michaelkorsoutlet.se/ as http://www.oakleys-outlet.net.co/ short http://www.long-champbags.com/ glance, http://www.soccers-shoes.net/ a http://www.nike-shoesoutlet.com/ chance http://www.juicycoutureoutlet.net.co/ to http://raiders.nfljersey.us.com/ savor http://www.michaelkorsoutlet-online.ar.com/ a http://www.swarovski-crystals.com.co/ taste http://www.nikeshoes-outlet.com/ of http://www.swarovskissale.co.uk/ everything http://www.oakley-sbocco.it/ as http://www.pandora-jewelry.com.de/ early http://www.nfljersey.us.com/ as http://oakley.blackofriday.com/ pouring http://www.michaelskors-outlet.co.uk/ sand, http://www.nike-schoenen.co.nl/ lost http://www.raybans-glasses.com.co/ time!Quietly http://www.coachsoutletonline.in.net/ standing http://www.rosheruns.us/ in the http://www.co-aol.com/ window, http://www.new-balanceoutlet.org/ watching http://www.oakley-outlet.fr/ the http://www.oakleys-store.com.co/ beautiful http://www.versace-outlet.com/ fireworks http://nuggets.nba-jersey.com/ over http://www.converse.net.co/ the city http://raptors.nba-jersey.com/ indulge http://www.cheapjerseys.net.co/ in http://giants.nfljersey.us.com/ a http://www.nike-shoesfactory.us/ foreign http://www.dsquared2s.com/ land http://www.chiflatiron.net.co/ bloom http://www.airmax.com.se/ An http://rayban.blackofriday.com/ endless http://www.truereligions.net/ loneliness http://celtics.nba-jersey.com/ slowly http://www.burberry-outlets.net.co/ rising http://www.michael-korsbags.com.co/ from http://www.nikeairmax2015.org/ the heart, http://www.salvatore-ferragamos.com/ like http://www.michael-korsoutlet.cc/ smoke http://www.rolex-watches.us.com/ or http://www.new-balancecanada.ca/ fog, http://www.michaels-kors.us/ lingering http://www.cheapshoes.net.co/ throughout http://www.niketnrequinpaschers.fr/ the http://thunder.nba-jersey.com/ cabin. http://www.air-yeezys.com/ Pawn http://www.oakley-sunglasses2017.com/ youth, http://www.hoodies-store.com/ trafficking http://www.supra-shoes.org/ soul, exclusive http://www.roshe-runs.co.uk/ lonely. http://www.cheapoakleyss.com.co/ This http://www.hollisteronlineshop.com.de/ city, http://www.cheap-mlbjerseys.us.com/ regardless http://longchamp.blackofriday.com/ of http://www.adidas-schuheonline.de/ the http://www.burberrybags.com.co/ night http://www.oakleys-outlets.net/ the http://www.beatsbydre.com.co/ day, http://www.hollisters-canada.ca/ regardless http://www.toryburch-shoesoutlet.com/ of http://www.polos-outletstore.net/ the http://www.raybans-outlet.org.uk/ fall http://www.adidas-shoes.ca/ and http://www.hollister-clothing.com.co/ winter http://www.michael-kors.net.co/ seasons, always http://www.michaelkors-store.us.org/ kind http://bulls.nba-jersey.com/ of http://www.marcjacobs-outlet.com/ want http://www.nhl-jerseys.net/ to http://www.philipp-plein.us.com/ escape http://www.cheapthomas-sabos.org.uk/ the http://azcardinals.nfljersey.us.com/ panic, http://www.polos-ralphlauren.com.co/ and http://www.oakley-outletonline.com.co/ no http://www.true-religion-jeans.com.co/ place http://www.the-northface.ca/ to http://www.swarovski-australia.com.au/ place http://www.ralphlauren-au.com/ wistful.With http://seahawks.nfljersey.us.com/ recall http://lions.nfljersey.us.com/ once http://www.michaelkors.so/ young http://www.new-balanceshoes.es/ and http://www.michaelkorsoutlet.ar.com/ frivolous, http://www.nike-air-force.de/ alone bile http://www.tory-burch.us.org/ hesitate http://www.toryburchsale.com.co/ to http://www.zcoachoutlet.com/ defect http://www.asics-outlet.com.co/ to http://www.michael-korsoutlet.top/ the http://49ers.nfljersey.us.com/ South http://suns.nba-jersey.com/ of http://www.nikeshoesoutlet.org.uk/ the http://www.ralph-laurenoutletonline.in.net/ city, http://www.raybans.org.es/ this http://browns.nfljersey.us.com/ all http://www.the-northface.com.de/ aspire. http://broncos.nfljersey.us.com/ Back http://magic.nba-jersey.com/ pack, http://bengals.nfljersey.us.com/ to http://www.nike-max.fr/ pursue http://www.toms-shoe.us.org/ a http://www.armani-exchange.in.net/ dream, http://www.celine-bags.com/ leisurely http://www.oakley-sunglassessale.com.co/ time http://www.ray-bansoutlet.com.co/ off, http://www.nikefree-runs.org.uk/ still http://www.juicycouture.com.co/ can http://www.nike-airmax.us.com/ not http://www.adidas-shoes.es/ get http://celine.blackofriday.com/ around http://www.oakleys-sunglasses.com.co/ the http://www.designer-handbagsoutlet.us.com/ glossy http://www.tommyhilfigerca.ca/ surface http://www.hollister-store.com/ of http://www.coach-outletonline.ca/ the http://www.instylers.us/ bustling http://www.replica-handbags.com.co/ city, http://www.christian-louboutin.jp.net/ like http://www.burberryoutlet-sale.com.co/ an http://www.true-religion.com.co/ outsider http://www.nba-shoes.com/ like http://www.cheap-jordans.net/ himself http://chiefs.nfljersey.us.com/ watching http://www.oakleys-2017.in.net/ everything http://falcons.nfljersey.us.com/ changing http://www.lauren-ralphsoutlet.co.uk/ clouds, http://www.newbalance-shoes.org/ flashing http://www.barbour.in.net/ Nihong, http://www.giuseppezanotti.com.co/ dazzling http://nets.nba-jersey.com/ fireworks http://www.raybans-outlet.com.co/ and http://www.pulseraspandora.com.es/ not mine. Once http://coach-outlet.tumblr.com/ as http://www.vans-shoesoutlet.com/ like http://colts.nfljersey.us.com/ a http://www.polo-ralph-lauren.de/ lost child, http://www.chiflatirons.in.net/ they http://www.rayban-sunglasses.fr/ lost http://www.coach-outlets.net.co/ themselves http://www.toms--outlet.com.co/ in http://www.omegawatches.in.net/ the http://www.ferragamoshoes.in.net/ city, nowhere to find.Familiar and http://bears.nfljersey.us.com/ unfamiliar http://www.burberryonlineshop.de/ city, http://www.outlet-burberry.net/ dubious http://www.newoutletonlinemall.com/ taste, http://www.scarpehogans.it/ charm http://www.air-huaracheshoes.co.uk/ atmosphere, http://www.nike-shoes.com.co/ Guys http://www.wedding-dresses.cc/ and http://www.mk-com.com/ Dolls http://www.michael-korsoutlet.co.uk/ busy http://www.coachoutlet-inc.net/ with their http://www.michaelkorsoutletonline.net.co/ busy http://www.nikeair-max.es/ combing http://www.nike-airmaxnc.co.uk/ their http://www.longchamps.com.co/ thoughts, http://www.truereligion-outlet.com.co/ chewing http://cowboys.nfljersey.us.com/ their http://www.vibram-fivefingers.in.net/ loneliness, their http://www.katespades.com.co/ taste http://vikings.nfljersey.us.com/ bitterness. http://www.nikeshoes.de/ One http://www.burberry-handbagssale.net.co/ from http://www.pandoracharms-canada.ca/ the distant http://www.cheap-rayban.com.co/ border http://www.polos-outlets.com/ town, http://www.michaelkors-bags.us.org/ village, http://www.toms-outletstore.com/ catch http://www.cheapnhljerseys.us.com/ a http://www.nikefreeshoes-inc.co.uk/ train http://www.burberry-handbags.net.co/ tour http://www.nikeairmax-90.net/ of http://www.ralphslaurenoutlet.us.com/ the times, http://www.supra-footwear.net/ starting http://www.iphonecases.net.co/ toward http://www.thenorth-face.com.co/ the http://www.prada-shoes.com.co/ dream. http://www.raybans-outlet.cc/ As http://www.poloralphlaurenoutlet.net.co/ countless http://www.pradas.com.de/ wellhead http://www.barbour-jackets.us.com/ splendor http://www.long-champoutlet.com/ desire http://www.coachfactory.cc/ to http://www.reeboks.com.de/ inspire http://www.long-champ.com.de/ in http://www.north-face.com.co/ Shenzhen http://www.vansschuhe.com.de/ over, http://cavaliers.nba-jersey.com/ the http://www.nba-jersey.com/ eyes http://www.hollisterclothings-store.com/ filled http://www.nike-outlet.us.org/ with http://www.adidas-shoes.nl/ dreams, http://www.tommyhilfigers.nl/ no http://heat.nba-jersey.com/ longer http://www.jordan-retro.org/ shiny http://www.hermes-bags.net.co/ gloss, http://www.raybans-cher.fr/ any http://www.ralphs-laurenpolo.co.uk/ dark http://www.ray-bans.net.co/ night http://www.michaelkors.com.de/ sky http://www.the-northfaces.net.co/ lit http://www.adidasshoes.com.se/ the http://titans.nfljersey.us.com/ fireworks.Time, http://www.bcbg-dresses.net/ such http://www.swarovski-jewelrys.com/ as http://www.oakley-sunglass.net.co/ flow, http://www.tommys-hilfigers.com/ years http://www.nike-store.in.net/ such as sand, http://www.tnf-jackets.us/ pouring http://ralphlauren.blackofriday.com/ from http://www.dsquared2-outlet.com/ between http://www.nike-store.com.de/ the http://hawks.nba-jersey.com/ fingers, http://www.burberry-bags.net.co/ if http://rams.nfljersey.us.com/ meandering http://www.coach-factory.com.co/ circling http://www.nike-skors.com.se/ the http://mavericks.nba-jersey.com/ mountain, http://www.oakleysunglasses-canada.ca/ twists http://www.ralph-laurenpolos.co.uk/ and http://www.mcm-handbags.org/ turns, http://www.giuseppes-zanotti.com/ but http://www.soccershoes.us.com/ no http://www.kate-spades.com.co/ flowers http://www.coachblackfriday.com/ are http://www.hollisters.us.com/ blooming. http://www.nike-free-runs.de/ Life http://www.ferragamo.net.co/ is http://www.hermesoutlet.shop/ like a http://www.toms-outlets.us.com/ circle, http://pistons.nba-jersey.com/ years removed http://www.chrome-hearts.com.co/ from http://www.barbour-factory.net/ play http://eagles.nfljersey.us.com/ back http://www.raybansbocco.it/ to http://www.michaelkors.co.nl/ the http://www.barbours.us.com/ end, http://www.toryburch-outlet.com.co/ like http://www.nike-rosherun.com.es/ the http://www.bottega-bags.com/ death http://www.christianlouboutinoutlet.net.co/ of http://redskins.nfljersey.us.com/ a http://www.mcmhandbags.com.co/ dream. http://www.nikefree5.net/ Carding http://www.rolex-watchoutlet.com/ Cantabile http://www.coach-factoryoutlet.net.co/ years, http://www.christian-louboutins.co.uk/ the http://www.kates-spade.com/ memories of http://www.tommyhilfigers.de/ those http://panthers.nfljersey.us.com/ green http://www.nikeshoes.org.es/ years http://www.ralph-laurenpolosoutlet.com/ there http://www.ecco-shoes.us.com/ anymore, http://www.oakleys.mex.com/ but http://jaguars.nfljersey.us.com/ unfortunately http://www.nike-shoescanada.ca/ the http://texans.nfljersey.us.com/

http://www.jerseys-store.com/

Jméno: E-mail:

Komentář:

[ Zpět na stránku o filmu Pán Prstenů ]


Nacházíte se na JCsoft's FANTASY Homepage - http://www.jcsoft.cz/fantasy/

Tuto stránku vytvořil Jan "Belcarnen" Čeřovský - Cerovsky@jcsoft.cz 
Optimalizováno pro Microsoft Internet Explorer 4.x (5.x) a rozlišení 1024x768x16/32bit
Jan Čeřovský (c) 2000 All rights reserved
Jakékoliv nalezené chyby ( špatné odkazy, chybějící obrázky, hrubky, ...) se nebojte nahlásit na můj e-mail.

TOPlist