Vše o oficiálním traileru na Návrat krále! - k dispozici popis obsahu, celý trailer v mnoha různých kvalitách, překlad a galerie fotografií snímek za snímkem. Článek bude postupně doplňován (naposledy pondělí 6.10.)
Napsal: Belcarnen dne 25.9. 2003, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Oficiální trailer na Návrat krále!
V tomto článku naleznete popis oficiálního dvouapůlminutového traileru na Návrat krále, odkazy na jeho stažení a samozřejmě i galerii screenshotů. Článek bude postupně doplňován, dle dostupnosti informací. Popis je k dispozici již nyní. Další plánovaná doplnění jsou...

Takže buďte na příjmu, čeká nás opravdu velká jízda! :-) A možná přijde i Odula ;-)

Doplněno 25.9. v 19:00
Na internetu se skutečně objevila pětivteřinová televizní upoutávka na vlastní trailer. Velikost 550KB, formát WMV (přehraje bez problémů Windows Media Player)

Doplněno 26.9. v 9:00
E! Channel odvysílal další část ukázky o délce necelých 30 vteřin. Frodo šplhající na skálu u Minas Morgul a Glum volající na něj "Pojďte, pánešku." Zkutí Narsilu a Elrond předávající vytvořený Andůril Aragornovi a pár dalších věcí. 

Doplněno 26.9. v 23:08
A už je to tady! K dispozici je kinorip celé ukázky! Kvalita žádný zázrak, ale to se dalo čekat. Lepe to bude v pondělí...

Doplněno 28.9. v 19:36
K dispozici jsou už i titulky (by Leian a Gimli)...

Pokud vás zajímá, jaká hudba v ukázce hraje, pak vězte, že jde o skladby "Breath of Life" a "Isengard Unleashed" ze Dvou věží. Slyšet můžete také nové "Gondorské téma", jehož základ byl již při Boromirově proslovu v Roklince. 

Doplněno 29.9. v 8:06
Tak dnes je ten den! Během pár hodin se ukázka objeví ve špičkové kvalitě. ALe již nyní je k dispozici kvalitnější verze než dříve, která byla uvolněna pro uživatele AOL. 

Doplněno 29.9. v 14:18
Na jednom Dánském webu se objevila vyšší kvalita ukázky. Oficiálně stále nic, takže zatím velmi dobrým 480x280 bodů... 

Doplněno 30.9. v 8:36
Takže trailer už je venku i oficiálně. Nejlepší verze je o něco lepší než včerejší 20MB z Dánska.

UKÁZKA SNÍMEK ZA SNÍMKEM
(GALERIE SCREENSHOTŮ)

Doplněno 6.10. v 10:09
Připravil jsem pro vás celou ukázku v nejvyšší kvalitě ve formátu Windows Media. Přehraje bez problémů každý novější Windows Media Player.

Co v ukázce uvidíme?

... a pár dalších záběrů nejspíše ze snů a vzpomínek (Galadriel s Frodem atp.)

Screenshoty z krátké (5 sec) upoutávky




UKÁZKA SNÍMEK ZA SNÍMKEM
(GALERIE SCREENSHOTŮ)



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=462 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 18.04.2024 17:06:56 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------