Soutěž `Dvě Věže na každém kroku` - co takhle zaslat svůj příspěvek do soutěže, potěšit ostatní čtenáře stránek a ještě něco vyhrát?
Napsal: Belcarnen dne 3.10. 2002, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Pokud jste tak již neučinili, prosím hlasujte pro vítěze v jednotlivých kategoriích předchozí soutěže. Děkuji.

Soutěž "Dvě Věže na každém kroku"

I druhá soutěž bude vyžadovat trochu toho tvůrčího nadšení. Jak již název napovídá, tématem bude napjatě očekávaný druhý díl Pána Prstenů, Dvě Veže.

Pravidla jsou poměrně jednoduchá. Vytvořte unikátní dosud nikde nepublikované dílko v jedné z kategorií popsaných níže a zašlete jej do 23. prosince na adresu cerovsky@jcsoft.cz. Nezapomeňte uvést, že se jedná o příspěvek do soutěže, a přidat jméno (přezdívku), pod kterou chcete příspěvek publikovat. Vaše dílko bude uveřejněno v rámci článků a nejnovějších fotografií zde na stránkách. Počet příspěvků do žádné z kategorií není omezen.

Přeji hodně štěstí a hlavně inspirace při tvorbě!

Jednotlivé kategorie soutěže:

Byl bych rád, kdyby dílka uveřejněná v soutěži nedal jejich autor k publikování nikde jinde než zde až do uzavření hlasování (pak už si s nimi může dělat co chce :o)

..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=303 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 27.04.2024 8:25:41 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------