Druhá ukázka ze Dvou Věží - vesele stahujte! K dispozici také oficiální plakáty a tapety na plochu. Článek bude postupně doplňován o lepší verze ukázky, náhledy ... (upraveno 2.7. 20:11)
Napsal: Belcarnen dne 25.6. 2002, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Druhá ukázka ze Dvou Věží !

Tak konečně nadešla ta úžasná chvíle, kdy se na internetu objevila ke stažení ukázka ze Dvou Věží. Očekávána byla se smíšenými pocity, protože (podle dost hodnověrných zdrojů) měla být dlouhá pouze minutu a půl, neobsahovat prakticky žádné nové scény oproti ukázce z kin, a ještě ke všemu být bez nových postav, pouze se starými známými ze Společenstva. Inu vše je jinak ...

Při stahování doporučuji kliknout na odkaz pravým tlačítkem myši a vybrat Uložit cíl jako (Save target as).

Stahovat můžete:

1.7.2002 - ukázka uvedena oficiálně v mnoha kvalitách, i neskutečně skvělé full-screen. K dispozici screenshoty z té nejkvalitnější verze, jsou prostě neskutečné! Pro soubory ve formátu QuickTime MOV je přehrávač k dispozici ZDE. Pro DivX AVI jej pak najdete TADY.

Převody do DivX a Mpeg zajistil Case. Verze v klasickém MPEGu sice nevypadá tak dobře, ale zase zkrátka nepřijdou ani ti, co si chtějí video pustit třeba někde ve škole, kde je obvykle jen Media Player bez kodeků.
Za hostování některých ukázek patří velký dík Thomasovi z filmového webu FilmPub.cz

Skutečnost předčila očekávání. Sice nijak zásadně, ale přeci. Délka dvě minuty, pár nových záběrů, nové postavy ... inu pro začátek je to dobré, snad nás ještě Peter Jackson něčím překvapí. Velkým kladem ukázky je hlas Cate "Galadriel" Blanchett, který se zaznívá na pozadí velké části záběrů. Mluví o silnějším spojenectví mezi Orthankem a Temnou Věží, o další osobě toužící po Prstenu .. prostě paráda. Scéna se "surfujícím Legolase" trvá ani ne půl vteřiny, prostě sklouzne po pár schodech na štítu. Moc hezky vypadá vyhození Červivce z Edorasu. A scéna, ve které se poprvé objeví Gandalf Bílý, byla také o něco rozšířena. Vypadá prostě skvěle.
Děkuji Sandymu za operativní umístění odkazu na stažení této ukázky do novinek v pravém pruhu stránek.

New Line také uvolnila oficiální plakát a tapetu na plochu. Na následujícím odkaze najdete jak plakát, tak tapetu v rozlišení 1024x768 a 1280x1024.


Plakát a tapety

Zpracoval jsem pro vás tři obrázky s ukázkou snímek po snímku. Tak si je užijte ...

Screenshoty z celé ukázky ve špičkové kvalitě


Desítky záběrů z ukázky



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=243 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 28.03.2024 22:58:13 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------