Nostalgie - stará verze webu věnovanému filmu Pán Prstenů
Nová verze - http://lotr.jcsoft.cz



[ Zpět na stránku o filmu Pán Prstenů ]

[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

9.6. 2004BelcarnenFrodo v Praze... (článek bude postupně doplňován o informace a případně fotografie - naposledy 22.6.)

Frodo v Praze...

Neustále jsem bombardován dotazy na téma "kdy bude Elijah v Praze" a tak podobně. Takže podle posledních informací filmové agentury (z 9.6.) zde Elijah již je. Natáčení filmu Everything is Illuminated podle knihy Jonathana Foera právě začíná a jeho program je momentálně dost nabitý a nechystá se žádná akce pro fanoušky Pána prstenů. Zatím není potvrzena ani autogramiáda, účast na filmovém festivalu v Karlových Varech nebo něco podobného. Jakmile budou jakékoliv detaily a případne možnosti se s Frodem potkat, samozřejmě se to dozvíte v tomto článku :-)

Co se zatím ví:

  • Elijah se zde zdrží zhruba do poloviny července, během natáčení dost možná několikrát zmizí zpět do Států
  • Bude se pohybovat na Barrandově a v lokacích okolo Hostivaře
  • Teoreticky ho můžete potkat někde v ulicích v centru :-)

Doplněno 16.6 - Bylo potvrzeno, že Elijah Wood se objeví na filmovém festivalu v Karlových Varech. Má doprovodit předpremiéru snímku Věčný svit neposkvrněné mysli. Taktéž koluje informace o tom, že by se mohl objevit na Festivalu Fantazie v Chotěboři. Osobně tomu moc nevěřím, podobné info o jednom z hobitů kolovalo již loni a šlo jen o reklamní tah :-)

První fotografii Elijaha v Praze a dvou jeho fanynnek najdete ZDE. Bohužel zrušeno...

DOPLNĚNO 22.6. - Elijah Wood se v pátek zúčastnil jedné soukromé narozeninové párty v Mánesu (moje to nebyla, já měl narozky včera :-)). Náš tajný zdroj poreferoval o tom, že měl kolem sebe sebe 4 slečny, vypadal a zněl asi na 20 let a pro přítomné dámy byl jistě neodolatelný i tou troškou dětskosti v chování. Opil se Mojitem a pak zběsile fotil všechno okoo svým super digitálním foťákem a předváděl se na pódiu. Inu ať máte trochu toho bulváru :-) Zdroj je poměrně spolehlivý a hlavně to není žádný velký LOTR fanda, takže nemá proč si vymýšlet :-)

[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]
Pokud se Vám tento článek líbil, můžete pomocí systému I Like Q přispět drobnou částkou pro autora či případně překladatele.
Přispět Q (100 Q = 1 Kč)

terka, přidáno 14.7. 2006 12:03:34
nemá někdo podpis od Elijaha Wooda nebo od Liv Tyler? prosím ozvěte se na můj email terca.sikorova@seznam.cz
můžu taky vyměnit za jiné podpisy. díky za nabídky

Milan, přidáno 3.1. 2006 5:25:36
Ahoj!reknu vam takovou vec.Kdyz tu byl EJW, tak jsem byl v jeho ochrance.Kazdy den s nim.A rad bych videl ten film Everything Is Illuminated.Pri nataceni to vypadalo zajimave a tak nevite kde to sezenu?A jinak vymenim jeho org.podpis za cele DVD Everything Is Illuminated.Musi tam byt i ukazky z nataceni-duvod-protoze jsem tam i ja!!! :-)

ILMARIN, přidáno 26.11. 2004 20:39:31
Jo a když se mrknete na www.always.ejwsites.net , tak toho Mini Coopera můžete vidět. A taky jak dostal pokutu za špatný parkování..:) Jojo, jsou to fakt podařený stránky(asi se už opakuju, ale jsou fakt dobrý, protože se pořád aktualizujou..:).Tak se mějte a když budete vědět nějaký novinky o Elijahovy, tak mi napište
hericka, přidáno 16.10. 2004 17:35:07
Ilmarin:
Fakt?=) Uz si ho teda koupil?Bude se mi po nem styskat...=)

ILMARIN, přidáno 9.9. 2004 0:00:31
Tak EJW je už doma..:( Viděla sem fotky z jeho rodné zemičky.Koupil si nový auto- Mini Coopra(nevim jak se to píše-tak se omlouvám..:)) Je to takový malinký černý autíčko.Trošku mi připomíná Trabanta v novym podání..Elijah přeci někde řek, že si Trabanta zamiloval, ale že se bojí, že by s nim domu asi nedojel..:)
hericka, přidáno 15.8. 2004 13:18:48
Vandea:
Tak to mas skvely!!!=D Protoze Elijah miluje dopisy od fanousku a na vsechny se snazi odpovidat....a jsem si jista,ze tvuj obrazek se mu bude taky libit...=)

mala.MiLi, přidáno 14.8. 2004 17:20:36
Leny, prosím prosím mohla bys mi poslat nějaký fotečky?! Já byla tou dobou v zahraničí tak mi ty K.Vary utekly:o(
Vendëa, přidáno 14.8. 2004 17:05:13
Achjo, tak už končí natáčení a naděje spatřit Wooda mizí nenávratně do Ameriky. Byly na to dva měsíce, ale v Praze jsem ho nikde nepotkala. Aspoň jsem si nakreslila portrét a zařadila ho mezi své staré studie Frodových očí.
Až teď uprostřed prázdnin se mi naskytla příležitost tam kde bych ji nečekala. Kousek od Týřovic u Berounky ten americko-ukrajinský štáb asi před dvěma týdny natáčel. Vydala jsem se tam, ale na místě zbyly už jen sbalené filmařské komponenty přikryté černou plachtou a od „domorodců“ jsem se dozvěděla, že už je hotovo a pro složené náčiní si technici přijedou. Nedalo mi to a na haldu se stojany jsem drze položila Eliahův svinutý portrét s anglickým věnováním a e-mailovou adresou. Odjela jsem tam odtud s bolestí v srdci, že obrázek odfoukne vítr a taky proto, že bylo malo pravděpodobné, že by ho někdo mohl doručit :-(


Asi tak po týdnu mi přišel vzkaz od jistého J.H., že byl obrázek předán herci. . .
To je SEN,
ale teď mi nějak nedochází co to zatím přineslo mě. . . . . ??

Toruviel, přidáno 13.8. 2004 20:21:44
Elijah byl kromě v Praze taky ve Staňkovicích, což je vesnice u města jménem Žatec (to vám asi taky nic neřeklo - prostě je to Ústeckým kraji). Uprostřed slunečnicového pole tady byla postavená kulisa domu, kde měla bydlet babička hlavního hrdiny filmu. Zdržel se tu něco kolem týdne. Celej objekt byl přísně střeženej a myslim, že by ani žádná šílená fanynka zaručeně neproklouzla.
Každopádně sem se trochu se svojí zprávičkou opozdila, protože už je po všem. Ani ta kulisa už tam nestojí........(Rozebrali jí a poslali na Barrandov)

hericka, přidáno 5.8. 2004 19:50:58
Slysela jsem,ze do konce srpna!
Arwen Undomiel, přidáno 4.8. 2004 22:40:02
Nazdárek.Chtěla jsem se jen zeptat,jestli je Elijah Wood ještě v Praze a do kdy tam asi ještě bude???Prosím odepište co nejdfříve.Díky moc.
hericka, přidáno 22.7. 2004 13:47:03
Dagis:
To mas asi pravdu....musi poslouchat...

Dagis, přidáno 22.7. 2004 13:23:17
hericka: Vis, obavam se, ze s tim EW sam zase tak moc nezmuze… On sam rozhodne vypada max. vstricne a ochotne, a pusobi dojmem, ze by na pozadani podpisovku usporadal, i kdyby byl treba prave na smrtelny posteli. Jenze ja mam pocit, ze jeho volny i pracovni cas ovladaji ruzni agenti a asistenti, a jak nekdo nekdy spravne poznamenal, mozna je i vazany smlouvama, co smi delat a co ne. Podle myho nazoru za tim, ze zadna akce neni a nezda se, ze bude (ac nekteri lidi tvrdi opak), stoji barrandovska produkcni společnost Stillking. Tam se na ceskych (!) zamestnancich tristi veskera snaha fanousku a vsech ostanich, kdo by radi EW kontaktovali nebo neco zorganizovali. EW, který o tom vsem s velkou pravdepodobnosti nemá ani paru, na tom nemá nejmensi vinu.
Lúthien Tinúviel: Maji vsichni doufat jen v nahodu?

hericka, přidáno 21.7. 2004 17:12:36
Dagis:
Ted jsi me potesila...uz jsem si myslela,ze se naprosto zmenil!Uff....jen skoda,ze necim nepotesi fanousky Pana prstenu..=(

Dagis, přidáno 21.7. 2004 10:33:10
Arwen: Za prve) kdy odjede EW se nevi a vedet nebude, dokud nebude pryc. Presne jako s prijezdem...
Za druhe) Jak ti napsala Drace: Never vsemu, co pisou.
To s pritelkyni muze byt pravda a nemusi (ale logicke duvody mluvi spis pro NE), to s tema holkama zni velmi nepravdepodobne. S focenim je to pravda urcite, protoze je znamo, ze fotografovani je jeho konicek.
Ale co se tyce jeho chovani - copak jsi necetla zadny reakce fanousku na Vary? Co muzu rict ja, tak EW je fakt sympaticky, maximalne vstricny a vlidny k fanouskum. Chova se dokonale profesionalne - takze absolutne nemas pocit, ze by te poslal do prčic. Nicmene tu barieru mezi nim a fanouskem citis, je to jak kdyby mezi vama byla neviditelna zed, udrzuje si odstup.
Takze fama, ze se chova blbe, je absolutni zvast...

Pája, přidáno 14.7. 2004 19:18:24
prosím prosím kdyby jste někdo věděl podrobnější informace o Elijahovi : kde bude atd. dejte mi prosím vědět buď na číslo 723569853 nebo mailem na pavcamala@seznam.cz
ILMARIN, přidáno 11.7. 2004 21:55:27
Sakra!!Líbily má bejt tvrdý Y!!!Tak se všem češtinářům omlouvám(chyba tisku..:)
ILMARIN, přidáno 11.7. 2004 21:53:03
Jo a taky sem slyšela,že se Elijah v Praze zdrží do půlky srpna.
A chodí s irskými kamarády do irských barů(většinou v pátek po práci:)
Ale to si všechno můžete přečíst na tom webu.Mějte se

ILMARIN, přidáno 11.7. 2004 21:49:11
Pro všechny fandy Elijaha-podívejte se na tyhle stránky.Jsou nejlepší,jaký sem zatim viděla(a viděla sem jich celkem dost).Tak se koukněte-je tam totiž hodně fotek,jak byl v Karlovejch Varech.Tak se mějte a pak sem napište,jak se vám líbili:)
http://always.ejwsites.net

draace, přidáno 9.7. 2004 11:44:47
...souhlasím, Bernard Hill je sympaťák... Pohodář. Jako Theoden opravdu budil podstatně větší respekt:o)))
Míšánek, přidáno 7.7. 2004 12:03:02
Mně B. Hill taky moc líbil. V jedné momentce v TV vypadal jako instalatér. Měl přes rameno takovou koženou tašku jako nosej opraváři, jen montérky mu chyběly. Jenže mi nebylo jasné, proč o něm v ČT mluvili jako o britském herci, když v titulku za jeho jménem bylo v závorce USA. Tak jak to vlastně je, vážená veřejnoprávní televize námi placená?
Lord Vetinari, přidáno 6.7. 2004 0:51:04
Na festival do KV jsem bohužel nejel (ještě furt hrotím zas***ý zkoušky), ale aspoň jsem viděl Elijaha a Bernarda Hilla ve Festivalových vteřinách. :-) .
hericka, přidáno 4.7. 2004 20:06:47
hahaha=D zavolala?To je dobry....a jak jsi a nej volala?Frodo,Frodo nebo Elijahu Elijahu...=)
Ja si myslim,ze moc tam fanynek nebylo,protoze to nikdo ani skoro nevedel,ze tam prijede!Ale hrozne me potesil Bernard Hill!Ten co hral Theodena....fakt me potesil,ze prijel!=)

Leny, přidáno 4.7. 2004 14:46:09
tak jsem ho včera viděla na vlastní oči, je moc milej a usměvavej, fotila jsem jak o zivot, kvalita v tom shonu tak střední, ale kdo budete chtít, fotky pošlu
Drace: máš pravdu, žádné šílící davy před Puppem nebyly, a navíc tšch pár holek, co šílelo, byly Španělky, ale i já jsem si na něj párkrát zavolala

hericka, přidáno 3.7. 2004 22:41:53
Mno tak jste se dockaly....tady mate adresku,kde najdete prvni fotky Elijaha v Karlovych Varech,kde mel uvist svuj film Věčný svit!Novinari a fanousci ho prepadli pred hotelem Grandhotel Pupp!
Mno tak tady je adresa,kdo ji nevidel:
http://www.novinky.cz/03/55/14.html

hericka, přidáno 2.7. 2004 22:02:27
Takze myslite,ze na Festivalu bude?To by bylo super!!!=D
Therru, přidáno 2.7. 2004 21:42:22
Tak nevím, právě jsem viděla oficiální (?) plakát na Chotěboř a tam je jako host opravdu uveden.
Elenwen, přidáno 25.6. 2004 23:16:21
Nazdar lidi, předchozí jsem nečetla, tak to bude trochu od věci. Jsem z Chotěboře. Co bych dala za to, aby sem přijel! Ale taky se mi to zdá nemožné. Festival bývá ale pěkný, tak jestli se vám chce, zastavte se. Čau :o)
Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno 23.6. 2004 15:43:44
Soma: zdroje se různí a obvykle informují co se stalo a ne co se stane, takže smolík... pokud budu vědět cokoliv zajímavého předem, jistě dám vědět. Ovšem pokud bych věděl, že bude v tu a tu dobu tam a tam na soukromé párty, tak to bez svolení na web nedám, nejsem hovado abych ho tam nechal obléhat davem fanynek...
soma, přidáno 23.6. 2004 12:16:18
TO WEBMASTER
pokud máš zdroj nebylo by lepší psát CO se stane a KAM jde než co se stalo a kde byl???

Elena, přidáno 23.6. 2004 9:30:42
Nevíte někdo,kde by se Elijah mohl asi tak vyskytovat.Jsem teď v Praze a včera jsem byla na Barrandově,ale nepotkala jsem ho tam.
Leny, přidáno 22.6. 2004 19:56:45
Belcarnen: díky i za ten bulvár :-))))
jinak je fakt všude ticho po pěšině, chystám se do Varů, tak snad ho potkám tam

Merlkir, přidáno 21.6. 2004 16:01:14
Možná proto, že na DVD ukázka na EXTENDED ROTK není.;))
Ravenhorn, přidáno 21.6. 2004 9:38:54
Mám trošku něco jiného za věc. V zahraničí v květnu vyšlo DVD ROTK.U nás až v září (hrůzaaa...), ale určitě u náš nebo ve světě určitě ho někdo má. Myslel jsem,že bude hned na stáhnutí hned ta ukázka na rozšířené ROTK co je na dvd,ale nic!!!Jak je to možné?
Copak to nikdo nepřevede do divx a nedá stáhnout.Kdo třeba má už to dvd ze zahraničí,prosím ozvěte se mi buď na email radekno@centrum.cz nebo mob. 723/531492 a rád bych získal tu ukázku třeba v divx nebo podobně.Díky moc předem. Radek

Ramgad, přidáno 18.6. 2004 15:20:21
pip - ktoré fotky, tie od Darie alebo tie hore?

Hmm a Elijah v Chotebori, to by bol nával fanyniek jak ked bol Craig Parker v Bratislave, este aj z Maďarska :-)

pip, přidáno 17.6. 2004 22:01:55
Ilwin Indiliel- Kam by na to asi chodil? vždyť je to uplně všude, jen se porozhlídnout. Apropo doopravdy probýhá jednání o učast na Festival Fantazie, mám to potvrzeno. O uspěšnosti vyjednávání ale taky dost pochybuju, když uš jede do Varů, tak do Chotíbky pojede asi ztuha, navzájem se to totiš kryje :-( Kec to ale fakt není!!!!
Až budu vědět jak to dopadlo, tak vám dám vědět :-)
Jo a na ty fotky radši nechoďte, antivir mě ohlásil trojskýho koně!!!!

hericka, přidáno 17.6. 2004 14:24:46
=D To ja taky ne!Vypada tam naprosto priserne!Jako z tech starych casu..
Ilwin Indiliel, přidáno 17.6. 2004 13:32:15
Ha ha, tak to bych ho nepoznala ;)))))
Gismoo, přidáno 15.6. 2004 20:03:07
Bude přítomen na festivalu v KV (3. v měsíci), dneska to bylo v novinách.
Alien, přidáno 15.6. 2004 12:57:33
Teda, poprvý lituju že bydlim na druhý straně republiky:-)
Elien, přidáno 15.6. 2004 9:56:43
Dostalo se ke mne ze by moh Elijah prijet na Festival Fantasie do Chotebore ale protoze na jejich web strankach nic neni tak mame smulu..
Ilwin Indiliel, přidáno 15.6. 2004 8:21:29
Bele, docela by mne zajimalo, kam chodis na ty informace ;)))
Lara, přidáno 15.6. 2004 7:47:24
Tak jsem byla minulý víkend v Praze za nákupama a nic. Viděla jsem akorát Báru Hrzánovou, která si vedle mě v kabince zkoušela hadry.
Lara, přidáno 15.6. 2004 7:30:12
Tak jsem byla minulý víkend v Praze za nákupama a nic. Viděla jsem akorát Báru Hrzánovou, která si vedle mě v kabince zkoušela hadry.Na Opatově řádí sexuální maniak a na I.P.Pavlova okrádají bulhaři cizince v tramvaji...tož novinky z Prahy :-)
Jak to bude tedy s těmi Karlovými Vary? Bude-nebude přítomen???

Lothmíril, přidáno 14.6. 2004 14:37:36
Jé I am so lucky! To sa do Prahy dostanem raz za rok a teraz to budu prve tyzdne leta - polovicka cervence, to je dost dobre... Priala by som si ho vidiet!
Bel: ked sa onho media tak nejak extra nezaujimaju, tak potom by asi nebol az taky ohromny problem vybavit interview, nie...? Nie si sialena fanynka... Ako LotR fanusik...
chitaeglir: "Can I get your signature?";-ˇ))

hericka, přidáno 12.6. 2004 19:38:14
No ja bych byla rozhodne stastna,kdybych ho potkala!Mozna bych byla v skou a nic nerekla,ale stejne mi pripada nefer,ze uz nechce bay se mu rikalo Frodo!Zacina me stvat cim dal tim vic!A to nemluvim o tom,ze kouri!=(
Proste me zacina uz stvat.=/

Nenja, přidáno 12.6. 2004 12:24:34
tak konečně něco prosáklo ven...koukněte se tady: http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?r=Ckulturah&c=kulturah_1_1
soma, přidáno 11.6. 2004 13:09:47
Elijah je tu uz tyden a jen "diky" politice Barrandova o nem vlastne nikdo nic nevi. Nejde o to, ze by se noviny o nej nezajimaly, jsou na tom jako my. Je to supertajne. Prosim kazdeho, kdo neco zjisti,aby to sem napsal. Po Praze chodi, v nedeli nakupoval v Metropoli Zlicin sportovni boty(ovsem nebyla jsem to ja, kdo ho videl...)
Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno 11.6. 2004 9:34:12
Leny: uvidíme, jak vše dopadne. Každopádně bych nezájem médií celkem chápal, on zas tak velká hvězda není. Pro fanoušky LOTRa celkem ano, ale jinak...
Leny, přidáno 11.6. 2004 9:00:02
Ahoj Belcarnánku, prosííííííííím prosííííííííííím, pokus se získat jakékoliv informace o Elijahovi, vždyť je to jedinečná a možná jediná možnost vidět ho na vlastní oči a byla by strašná škoda ji nevyužít, nemohl bys jako oficiální šéf :-))))) všech fandů LOTRA získat právo na nějaký rozhovor??? A't Elijah ví, že tu má spoustu fandů , jakto, že o něm nic nepíšou noviny, TV ???!"!!!!!!!! Budu ti vděčná za jakékoliv zprávičky
jednicka, přidáno 10.6. 2004 21:23:42
Prosim,at ho potkam pristi tyden-prosim!Ha,jednou za 2roky tam jedu,takze ho urcite potkam na vystave A.Slavicka:)
Ninas, přidáno 9.6. 2004 13:58:35
Fakt veľka škoda, že nie som teraz v Prhe. Bola som tam 27.-29.5. na exkurzii. Inak by som sa tam hneď vrátila. Hoci Elijah nie je môj najobľúbenejší herec, je vcelku sympaťák.
Jméno: E-mail:

Komentář:

09.11.2023
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2024 [ více ... ] [ 0 ]
8.11.2022
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2023 [ více ... ] [ 6 ]
4.11.2019
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2020 [ více ... ] [ 497 ]
12.11.2018
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2019 [ více ... ] [ 1 ]
8.11.2017
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2018 [ více ... ] [ 507 ]
7.11.2016
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2017 [ více ... ] [ 2 ]
18.1.2016BelcarnenTolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58) [ více ... ] [ 608 ]
12.11.2015
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2016 [ více ... ] [ 450 ]
9.11.2014
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2015 [ více ... ] [ 489 ]
23.1.2014BelcarnenTolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47) [ více ... ] [ 134 ]
9.11.2013
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2014 [ více ... ] [ 184 ]
26.1.2013BelcarnenTolkienCon 2013 – fotky, reportáže, přednášky a tak vůbec (poslední aktualizace 29.1. 21:19) [ více ... ] [ 11 ]
19.12.2012BelcarnenHobit: Neočekávaná cesta [ více ... ] [ 172 ]
2.11.2012
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2013 [ více ... ] [ 202 ]
18.1.2012BelcarnenTolkienCon 2012 aneb +1 dítě, +2 děti, … (poslední aktualizace 6.2. v 13:42) [ více ... ] [ 103 ]

 
[ Všechny články ]

[ Zpět na stránku o filmu Pán Prstenů ]


Nacházíte se na JCsoft's FANTASY Homepage - http://www.jcsoft.cz/fantasy/
Tuto stránku vytvořil Jan "Belcarnen" Čeřovský - Cerovsky@jcsoft.cz 

Optimalizováno pro Microsoft Internet Explorer 4.x (5.x) a rozlišení 1024x768x16/32bit
Jan Čeřovský (c) 2000 All rights reserved
Jakékoliv nalezené chyby ( špatné odkazy, chybějící obrázky, hrubky, ...) se nebojte nahlásit na můj e-mail.

TOPlist